G4Media.ro

O româncă de 40 de ani, găsită moartă în portbagajul mașinii sale,…

Foto: Pixabay.com

O româncă de 40 de ani, găsită moartă în portbagajul mașinii sale, în Italia / Ea dispăruse de aproximativ zece zile, după ce își vizitase sora în Brescia / Polițiștii au fost anunțați de trecători din cauza mirosului puternic

O tânără din Biella, (un oraș în regiunea nordică Piemont din Italia, situat între Torino și Milano), în vârstă de aproximativ 40 de ani, Violeta Ana Nica, soția unui cunoscut om de afaceri și comerciant din oraș, a fost găsită moartă în portbagajul mașinii sale, un SUV de mici dimensiuni, relatează presa locală.

Violeta dispăruse de aproximativ zece zile, după ce își vizitase sora în Brescia, familia sa  înregistrînd de mai multe zile o sesizare în acest sens.

Mașina era parcată în parcarea unui centru comercial, iar femeia era moartă de câteva zile, poate mai mult de zece,, precizează jurnaliștii italieni citând surse din cadrul anchetei.

Cadavrul zăcea fără viață în portbagajul mașinii ei, iar trecătorii au fost cei care au dat alarma la „112”.

Polițiștii au fost anunțați de mirosul puternic care venea de la SUV-ul parcat lângă centrul comercial. În interior nu au descoperit nimic, așa că polițiștii au deschis portbagajul, unde au găsit cadavrul femeii într-o stare avansată de descompunere.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. „Cadavrul zăcea fără viață în portbagajul mașinii ei…”, au scris repetenții la limba română de la G4Media.

    • Da,e corect,prin Haiti sunt și cadavre vii numite Zombi pi rumano Țompi,avem și noi Țompi cu căștile în curechi în statul semiviu.