G4Media.ro

O româncă apare în topul Forbes al celor mai de succes tineri…

Sursa foto: Forbes

O româncă apare în topul Forbes al celor mai de succes tineri întreprinzători, sub 30 de ani, din Europa / Ieșeanca Ruxandra Pui este co-fondator al Digitail, o platformă pentru medicii veterinari și proprietarii de animale de companie

Ieșeanca Ruxandra Pui apare pe poziția 28 a topului celor mai de succes tineri întreprinzători sub 30 de ani din Europa, publicat de revista Forbes.

Ea este co-fondator al platformei Digitail, care îi ajută pe proprietarii de animale de companie şi pe medicii veterinari să gestioneze şi să monitorizeze mai uşor programările.

La începutul anului, compania a primit o finanţare de 11 milioane de dolari. Acum, peste 750 de clinici din întreaga lume folosesc softul dezvoltat de ieşeni. Digitail şi-a mutat sediul în SUA, dar a rămas cu partea operaţională la Iaşi, relatează Ziarul de Iași.

Compania are înregistrate până acum 1,4 milioane de profiluri de animale de companie, notează Forbes.

Digitail a fost fondată în 2018 de Sebastian Gabor şi Ruxandra Pui, care anterior au fondat împreună studioul de dezvoltare şi consultanţă ITGambit.

Platforma digitalizează sarcinile administrative ale spitalelor de animale, de la programarea şi păstrarea înregistrărilor, la gestionarea inventarului, facturare şi comunicarea cu clienţii. De asemenea, proprietarii de animale de companie pot primi rezumate medicale direct în aplicaţia Digitail şi pot comunica direct cu medicul veterinar cu doar câteva clicuri, unde înregistrările şi feedback-ul pot fi urmărite cu uşurinţă de ambele părţi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...