G4Media.ro

O porțiune a tavanului unui mall din Cluj-Napoca a cedat după ploile…

sursa foto: Actual de Cluj

O porțiune a tavanului unui mall din Cluj-Napoca a cedat după ploile care au adus orașul sub cod portocaliu de furtuni

O porțiune a tavanului de la mall-ul din Gheorgheni a cedat în această seară după puhoaiele care au adus orașul sub cod portocaliu de furtuni, transmite Actual de Cluj.

O parte din tavanul fals al mall-ului a cedat sub presiunea apei de deasupra sa, în condițiile în care furtuna din această seară din Cluj-Napoca a fost una de proporții și a determinat Inspectoratul pentru Situații de Urgență să le trimită clujenilor mesaje pe telefonul mobil ca să se adăpostească de urgii.

Amintim, puhoaiele care au determinat Inspectoratul pentru Situații de Urgență să emită avertizări pe telefoanele mobile în Cluj-Napoca pentru ca locuitorii să stea în case au dus la inundarea mai multor blocuri iar o mașină a rămas prinsă sub podul din Mărăști. Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să scoată apa din imobile de pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu, str. Ioachim Olteanu din localitatea Florești, precum și de pe str Eroilor, Albac și Dobrogeanu Gherea din Cluj-Napoca.

Mai multe detalii pe Actual de Cluj

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...