G4Media.ro

UPDATE: O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a…

Sursa Foto: clubferoviar.ro

UPDATE: O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut / Circulaţia feroviară pe relaţia Hărman – Prejmer a fost reluată cu tracţiune Diesel

Update 22.03: Circulaţia feroviară pe relaţia Hărman – Prejmer a fost reluată cu tracţiune Diesel, joi seara, după ce o grindă a pasajului dinspre Prejmer a căzut în această după-amiaza şi a blocat calea ferată, a anunţat CFR SA, citată de Agerpres.

Articol inițial: O parte din pasajul de pe DN10, la Prejmer, a căzut, joi după-amiază, iar traficul feroviar a fost blocat, ulterior fiind afectat. Zona este în şantier, traficul fiind închis încă din 16 septembrie. Mai multe trenuri circulă cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman – Prejmer.

Potrivit brasovmetropolitan.ro, o parte din pasajul de la Prejmer, pe DN 10, a căzut în cursul zilei de joi, traficul feroviar fiind iniţial oprit.

Reprezentanţii CFR au precizat că la faţa locului au acţionat echipele CNAIR, pasajul respectiv fiind in administrarea companiei de drumuri.

”Din punct de vedere al traficului feroviar, menţionez faptul că, începând cu ora 18.55 s- a reluat circulaţia feroviară, cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman – Prejmer. Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman şi Prejmer sunt următoarele: 4513, 1646 şi 12406”, a transmis compania feroviară.

Sursa citată a precizat că echipele feroviare de intervenţie ale SRCF Braşov vor acţiona în zona respectivă, într-o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulaţia în condiţii normale de trafic.

CNAIR a instituit, încă din 16 septembrie restricţii în zonă. Compania a drumuri a anunţat că circulaţia se închide în totalitate pe pasajul de pe DN10 din zona Prejmer, lucrările fiind devansate ”din cauza problemelor structurale accentuate de lucrările de punere în siguranţă şi de traficul intens din zonă”.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Demisia Grindeanu!

  2. Lucrare romaneasca de calitate

  3. Grindeneeee iesi si scalambaiete un pic la TV….💩ule