G4Media.ro

O nuntă cu peste 50 de persoane a fost întreruptă de polițiștii…

O nuntă cu peste 50 de persoane a fost întreruptă de polițiștii din Pitești

O nuntă la care participau cel puţin 50 de persoane, organizată în municipiul Piteşti, a fost oprită, duminică după amiază, de către poliţiştii secţiei 3 din municipiu. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje pentru a-i legitima pe toţi participanţii, dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi pentru a asigura ordinea publică.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, nunta fusese organizată într-un local din Piteşti, iar numărul participanţilor este, la o primă estimare, de cel puţin 50.

„La faţa locului au fost direcţionate echipaje de la celelalte secţii, precum şi din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în vederea legitimării. Totodată, luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi argeşeni, au fost prezenţi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice la locul intervenţiei. Poliţiştii procedează la stabilirea identităţii fiecărui participant, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, transmite, duminică după amiază, poliţia Argeş.

Poliţiştii reamintesc faptul că „un comportament precaut şi respectarea recomandărilor medicale au o mare importanţă în contextul epidemiologic actual” şi precizează că abaterile de la normele legale nu vor fi tolerate.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Acolo erau teroristii lui Catu! Pe ei, razboinici!

  2. Doamen ajuta. Multumim „guvernului meu” si a fortelor de securitate ca ne tin in siguranta. Asa le trebuie daca fac nunta in loc de luare de ostateci. Macar daca luau de pe strada niste copii pe care sa-i arda in butoaie. Dar asa, sa ai tupeul asta sa faci nunta… direct la ocna, cu toti participantii, si familiile lor.

  3. Multumim guvernului ca ne protejeaza!
    This looks so fucking Orwellian.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.