G4Media.ro

O tânără din Daghestan a strigat în timpul serbării de final de…

O tânără din Daghestan a strigat în timpul serbării de final de an ”Putin este diavolul” / Presa rusă a transmis că fata era supărată pe mama ei, iar școala și-a cerut public scuze / Daghestan are foarte multe victime, în urma războiului din Ucraina

O elevă de clasa a XI-a dintr-un liceu din Dagghestan a strigat în timpul ceremoniei de final de an „Libertate Ucrainei! Putin este diavolul!”, atunci cnd și-a luat premiul din partea directoarei instituției, relatează ziarul ucrainean Pravda, care citează canalul de Telegram al proiectului media rusesc ”Republic”.

Zukhra Albekova, elevă în clasa a XI-a, la un liceu din orașul Izberbash s-a dus la microfon pentru a mulțumi după ce a obținut o diplomă pentru rezultate foarte bune la învățătură și a strigat în microfon în rusă „Nu războiului! Libertatea Ucrainei! Putin este diavolul!”

Un videoclip postat pe Telegram arată că adolescenta era foarte emoționată în momentul scurtului ei discurs. În același timp, o parte din elevi au început să aplaude.

Ulterior, canalele de Telegram din presa pro-rusă au început să publice informații conform cărora împotriva școlii s-a deschis o anchetă pentru „discreditarea armatei ruse”, riscnd o amendă.

Mamei adolescentei i-a fost întocmit un proces-verbal administrativ pentru ”neîndeplinirea obligațiilor părintești pentru creșterea copilului”.

Mai târziu, canalul local de telegrame pro-Kremlin Dagestan News a publicat imagini video cu Zukhra Albekova și mama ei. Aceasta și-a exprimat sprijinul pentru război și Putin și și-a cerut scuze că a neglijat educația fiicei sale.

”Spiritul patriotic trebuie insuflat copiilor de la o vârstă fragedă, pentru ca până la urmă să nu vadă și să nu audă sloganuri anti-ruse de la absolvenții de școală. Multe familii din Daghestan și-au pierdut frații, soții, fiii, tații în Ucraina. Mulți părinți ar trebui să se gândească la mediul în care se află copiii lor”, scrie în mesaj.

Ambele au motivat fapta prin faptul că absolventa ar fi fost stresată din cauza examenelor și că s-ar fi certat cu mama ei și, prin urmare, a comis o faptă nesăbuită.

Atât Zukhra Albekova, cât și mama ei par destul de speriate, în aceste imagini, iar vocile le tremură.

Jurnaliştii ucraineni susțin, citând rapoarte militare, că Republica autonomă Daghestan a suferit numeroase pierderi din rândul tinerilor înrolați de aici de armata rusă.

Sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Mie imi place mai mult clona cu T ca e un pisicut cu care cam ca chiar mi-ar place sa ma joc, zambet nevinovat de copil cu care sa te joci cu el.

  2. putin e satana…rau a ajuns tumefiatu… il iau la p*** si minorii din rusia 🤣🤣🤣🤣🤣

  3. Putin si trolli lui, de la căcăreZZele de pe aici până la șoiguci și kirilovi, sunt DIAVOLUL ÎNCARNAT, AntiHristul! Dar Bogu nu doarme. Trolli vor fi trimiși pe front.

  4. Tocmai, că s-a gândit în ce mediu crește, în ce dictatură crește.

  5. Fake Melania forever! 😆

  6. Mi-e că nu mai au loc și pentru ăsta. După Lenin, Stalin, Mao… da voi ce capacitate locativă credeți că are Aghiuță în dotare…?