G4Media.ro

O înregistrare video difuzată de Jihadul Islamic Palestinian arată un ostatic israelian…

Sursa foto: MOHAMMED ABED / AFP

O înregistrare video difuzată de Jihadul Islamic Palestinian arată un ostatic israelian răpit la 7 octombrie

Gruparea militantă palestiniană Jihadul Islamic a difuzat marţi o înregistrare video în care pare să fie ostaticul israelian Alexander Trufanov, în vârstă de 28 de ani, răpit de militanţi la 7 octombrie, relatează Reuters, citată de News.ro.

Videoclipuri similare au fost publicate de grupările militante din Gaza, dar Israelul le-a respins ca făcând parte dintr-un război psihologic.

Într-o înregistrare video difuzată de familie, mama lui Trufanov spune că a fost fericită să îşi vadă fiul, dar „este sfâşietor” să ştie că este ostatic de atât timp.

Eforturile de a obţine eliberarea celor peste 120 de ostatici răpiţi în timpul asaltului Hamas din 7 octombrie asupra sudului Israelului, printr-un nou acord de încetare a focului, au eşuat până în prezent. Ambele părţi s-au acuzat reciproc pentru acest impas. Israelul a declarat că nu poate accepta cererea Hamas de a pune capăt războiului.

„Dovada că este în viaţă Alexander (Saşa) Trufanov este o dovadă suplimentară că guvernul israelian trebuie să acorde un mandat semnificativ echipei de negociere”, se arată într-o declaraţie a Forumului Familiilor Ostacilor, care reprezintă familiile ostaticilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Nu inteleg, cum, dupa mizeria din 7 octombrie , unii mai au tupeul sa sustina asa zisa cauza palestiniana….

  2. Sărăcuții teroriști, sunt atacați! 😒😒😒