G4Media.ro

O grădiniță din Sălaj, inaugurată de zece politicieni, printre care Kelemen Hunor,…

Foto: Primăria Crasna

O grădiniță din Sălaj, inaugurată de zece politicieni, printre care Kelemen Hunor, și trei preoți. Înghesuială la tăiat panglica

Nu mai puțin de zece politicieni centrali și locali au participat luni la tăierea panglicii unei noi grădinițe din comuna sălăjeană Crasna, potrivit presei locale. La inaugurarea grădiniței finanțată cu 2 milioane de euro de la bugetul de stat au participat și doi preoți ortodocși și un pastor baptist.

La eveniment au participat, printre alți politicieni locali, președintele UDMR, Kelemen Hunor, deputatul Seres Dénes, senatorul Kovács Irina, secretarul de stat Bogya Annamária și prefectul Dari Toma.

Imaginile postate de Kelemen Hunor arată înghesuiala politicienilor la tăierea panglicii ținute de copii.

Primarul comunei Crasna, Kovács István, a fost cel care a deschis evenimentul de la grădinița cu clase atât în limba română, cât și în limba maghiară.

Amplasamentul a fost sfinţit de doi preoţi ortodocşi, dar şi un pastor baptist a ţinut o rugăciune în limba maghiară.

De la eveniment nu au lipsit nici cei trei primari în a caror mandate au avut loc lucrările. De asemenea, au fost prezenți liderii județeni ai UDMR, dar și prefectul de Sălaj.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

29 comentarii

 1. traiasca PSDNLUDMR si inca 30 de ani de realizari marete .. ca gradinita asta sa rasara investitiile strategice in romanica educata

  • Parcă-s cei plătiți cu VGM (venitul minim garantat) de pesedei !
   Să spui că-i grețos ce fac pesedenelistii ăștia, ar fi prea puțin.

  • Incredibil! A lipsit Bode?! Probabil ca a adormit iar pe bancheta din spate …

 2. asa poza … cu atat de multi … de pus in poza in presa internationala …

 3. Sunt mititei, incap.

 4. si acum toata lumea la LATRINE poate se rupe podeaua cu ei 😉

 5. Ceausescu, unde este Ceausescu?

 6. Copii zero. E doar despre politicieni si batmani. Bani, bani, bani. Ce tara umila…

  • Cum era aia cu rasele europene vs. cele non-europene? Individul acesta aplauda frenetic ce debita micul dictator de Hungar…

 7. E o gradinita, nu o Universitate sau ceva mai maret. Daca am ajuns sa nu bucuram la astfel de realizari suntem cam pierduti. Dar asta e nivelul lor, nu pot realiza proiecte mai marete intrucat au limitari. Se vede-n comportamentul lor narcisisto-megalomanic cum se inghesuie sa fie imortalizati taind o panglica la o amarata de gradinita. Wow. Bravo! This made my day.

  • FABRICI DE DIPLOME AU FOST COSTRUITE DE COMUNISTI IMEDIAT DUPA 89.
   SA AIBA LA „CONDUS”

 8. Pâna la urmă sub mandatul lor s-a edificat grădinița.Vremea câștigatului puncte electorale din tăierea de panglici electorale e în decădere.Văd că e o zonă favorabilă electoratului maghiar și trendul era ca așa să rămână și dacă oficialitățile în discuție nu tăiau panglica.

 9. Daca am reusit sa facem o gradinita din 10k si ne bulucim toti ca pe o mare minune….
  Atat puteti!

 10. Pai, eu propun sa foloseasca „momentul Casino Constanta”: sa se taie panglica cand e constructia la 10%, 20% samd….la cat timp le ia in 10-15 ani pot taia panglica peste 100 de „jmecheri”.

 11. O rusine internationala !

 12. Prostia politicianului in Romania.

 13. Dobi…

 14. O javelină mai lipsește din poza asta. 😉

 15. Adriana Săftoiu s-a dezlănțuit la adresa politicienilor care merg la deschideri de școli: Tembelism! Niciun vot, tovarăși!
  Adriana Săftoiu a izbucnit la adresa politicienilor care merg la deschideri de an școlar. Săftoiu spune că astfel de acțiuni sunt o dovadă de tembelism și că ele nu se materializează prin capital electoral.
  „Oare, la anul, politicienii vor înțelege că nu e nevoie de ei la începerea anului școlar? Au cules doar râsete. Nici un vot, tovarăși! De ce să tot exersezi tembelismul ăsta festivist care pe tineri îi lasă indiferenți? Că despre ei e vorba, nu despre un director de școală care se împăunează că la el în curte a venit un nume.
  Nu știu cine îi îndeamnă la așa păcat, dar poate e un semn de maturitate dacă la anul nu mai sunt văzuți. Să le ținem pumnii să se maturizeze. Spre binele nostru”, scrie Adriana Săftoiu pe Facebook.

 16. Astia nu mai realizeaza cat sunt de mega-penibili? Rasu’ lumii, efectiv.

 17. O adunatura de politruci care NU vor mai pronunta cuvantul EDUCATIE pana anul viitor!!!
  J…..i!!!

 18. Documentați-vă, cei din fotografie sînt toți unguri, inscripția de pe frontonul grădiniței este prima dată în maghiară și doar dedesubt în română, contrar legii care spune că prima dată să fie în română, iar grădinița a fost construită prin PNRR, nu din banii guvernului maghiar ca aceea din Huedin.
  Iar panglica pe care o taie cu zel este tricolorul românesc.

 19. Ia uite fosilele ce se inghesuie la taiat panglici.
  Dar e doar vina tinerilor care sunt in mare parte pasivi cand vin alegerile.

 20. Zici ca-i Cina cea de taina

 21. Măi fraţilor când nu o să mai vedeţi din astea atunci o să ştiţi că am scăpat de mentalitatea comunistă şi am şi ieşit din comunism.

 22. Bode nu a mai avut loc sau isi facea somnul de frumusete? Hai sa lasam gluma… Cate locuri are gradinita?

 23. Prosti dar mulți maria ta.

 24. Tabloul acesta este de un deranj slinos ordinar…
  Penibilul în acțiune. 🙁
  Oare sunt singurul care vede asta?

 25. Dar e si mai grav. Si Protectia copilului ar trebui sa intervina. „Pamblica” este tinuta de doi copii, imbracati si care stau smirna. Adica exact ca pe vremea impuscatului cind copiii ii aduceau flori sau cind in fata Dancilei evoluau copii….
  Si am citit ca au fost cei trei primari? Adica o gradinita s-a construit in peste 10 ani????
  Ce tara e asta???