G4Media.ro

O fetiţă de 12 ani care a căzut în apă în timp…

Sursa foto: Unsplash / Priscilla Du Preez

O fetiţă de 12 ani care a căzut în apă în timp ce îşi făcea un selfie a fost salvată de un jandarm

O fetiţă în vârstă de 12 ani care a căzut în apă, în oraşul Târgu Ocna, a fost salvată de un jandarm alertat de strigătele de ajutor ale prietenei acesteia.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bacău, plutonierul Alexandra Dănculea, a declarat, sâmbătă, că jandarmul se afla în timpul liber şi trecea întâmplător prin zona respectivă.

„Fetiţa era cu o prietenă şi, în timp ce făcea selfie-uri pe o stâncă, a scăpat telefonul, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. Jandarmul, plutonier Pomuş Daniel, aflat în apropiere, a auzit strigătele disperate de ajutor ale fetelor şi a sărit în scurt timp în râu, reuşind să o scoată pe fetiţă la mal înainte de a fi luată de curentul apei. Fetiţa a plecat împreună cu prietena ei spre casă, pentru a se schimba de hainele ude, speriată mai mult de ideea că părinţii vor afla ce i s-a întâmplat, decât de pericolul din care scăpase cu bine”, a precizat plutonierul Alexandra Dănculea.

Mama fetiţei a aflat ce s-a întâmplat şi a transmis mulţumiri salvatorului.

Jandarmii băcăuani recomandă tuturor celor care doresc să îşi facă selfie să evite locurile care prezintă un potenţial risc de accidentare. (Sursa: Agerpres)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Felicitări Pomuş Daniel!