G4Media.ro

O femeie susţine că tavanul fals şi o pisică au căzut pe…

O femeie susţine că tavanul fals şi o pisică au căzut pe soţul ei, pe targă, la Spitalul Judeţean Constanţa. Managerul spitalului spune că evenimentul nu a fost raportat şi că va face o anchetă internă

O femeie susţine că tavanul fals şi o pisică au căzut pe soţul ei, care se afla pe targă pentru a fi dus la Secţia de Radiologie a Spitalului Judeţean Constanţa, acesta nefiind rănit, doar speriat în urma incidentului. Femeia spune că se mai gândeşte dacă face reclamaţie. Managerul Spitalului Judeţean Constanţa spune că a aflat de afirmaţia femeii din mass-media şi că incidentul nu a fost raportat conducerii, dar că a deschis o anchetă pentru a lămuri toate aspectele legate de acest eveniment, transmite News.ro

O femeie spune că incidentul de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde mai multe pisici au sărit din tavan în unitatea medicală, a avut loc altfel decât a comunicat conducerea unităţii medicale.

„Tavanul i-a picat soţului meu în cap. Şi după ce i-a căzut bucata aia de rigips, de tavan fals, a căzut şi prima pisică. Ne-am dat pe partea dreaptă cu targa când într-o fracţiune de secundă a căzut şi a doua placă. I-a căzut pe perfuzie şi pe burta soţului, când a doua pisică i-a căzut pe faţă cu ghearele. Nu a fost rănit. I-am dat bucăţile de pe el, de pe targă, dar s-a speriat”, a spus femeia.

Bărbatul mergea atunci către Secţia de Radiologie, iar o doctoriţă de acolo i-a spus femeii că şi ei i-ar fi căzut o bucată de tavan în cap şi pisica pe umăr în urmă cu câteva zile.

„Ce vă speriaţi, doamnă? Mie acum două zile mi-a căzut tavanul în cap şi pisica pe umăr. Dar chiar nu se poate lua nicio măsură? Ce măsuri, doamnă, zice, ce măsuri?”, a mai povestit femeia.

Ea a spus că nu s-a hotărât dacă va face reclamaţie în urma acestui incident.

Contactat telefonic de News.ro, managerul Spitalului Judeţean, Cătălin Grasa, spune că a aflat de declaraţia femeii din mass-media şi că acest incident, aşa cum a fost relatat de aceasta, nu a fost raportat către conducerea unităţii medicale. El spune că a început o anchetă pentru a lămuri toate aspectele legate de acest caz.

„Am aflat din mass-media. Am demarat o anchetă să vedem cum s-a întâmplat. Nu s-a raportat evenimentul şi trebuie să lămurim toate aspectele. Noi lucrăm la ventilaţie. Vom vedea despre ce e vorba”, a afirmat managerului Spitalului Judeţean Constanţa.

Sursa Foto: Ziua de Constanța

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Eu zic sa deschida in spitalu ala un parc de distractii sau un circ cu pisici.

 2. Din toate nenorocirile care ti se pot intampla intr-un spital din Romania, sa te trezesti cu o mâță în cap e de-a dreptul amuzant.

 3. Doamna dragă, stați liniștită, sigur moartea soțului dumneavoastră nu o să se tragă de la o ?, in cel mai rău caz de la o infecție nosocomiala contactată in spital!!!
  Dar să sperăm că nu!!!
  Însănătoșire grabnică soțului!

 4. Dupa ce auzi ca unii iau foc in spitale, cand iti cade o pisica cu tavan in cap te consideri chiar norocos.

 5. Pisicile au convocat o sedinta de urgenta pentru a inainta o nota de protest in care sa reclame calitatea slaba a executiei tavanelor false care cedeaza chiar si sub greutatea soarecilor complicand astfel activitatea lor de vanatoare in spatiul delimitat rezervat acestui scop.

  • @Inapasevedeinvers
   Sedinta tocmai s-a incheiat. Au fost prezentate si dezbatute pe larg rezultatele expertizei realizate la locul incidentului. Executantii tavanelor false au fost prinsi cu matza-n sac, devenind evidenta calitatea slaba a lucrarii. Ne prezentam pe aceasta cale regretele si intreaga intelegere pentru eventualele inconveniente suferite de pacienti.

   In ceea ce ne priveste pe noi, nu va faceti nicio grija: se stie ca avem 9 vieti si ca, indiferent ce ar fi, cadem mereu in picioare…

 6. 1 Grasa este fiul unui procuror comunist din Constanta
  2 Promovat de dr Sarbu , seria celor care au intrat fara examene doar pe pile si nepotisme . Oricum nu verifica nimeni
  3 Mai Klaus nu cumva ai decorat tu spitalul recent ?
  4 Spitalul nu a fost renovat pe vremea lui Mazare de firma BARAN condusa de Ziv tetelman ?

 7. Spitalul din cta e o mizerie de spital…nu pot intelege cum doctorii aia lucreaza in acele conditii si numeni nu spune si face nimic…in cta ar trebui ridicat un spital nou avand in v3dere sezonul si multimea de turisti…poate aude si primarul lu peste