G4Media.ro

O femeie și un bărbat, împușcați mortal în parcarea unui McDonald’s din…

Sursa foto: Twitter/ Préfecture de Police

O femeie și un bărbat, împușcați mortal în parcarea unui McDonald’s din Marsilia/ Alte trei persoane rănite după ce atacatorii au tras cu un Kalașnikov

O femeie și un bărbat au fost împușcați mortal în parcarea unui McDonald’s din Marseille, anunță Le Figaro. De asemenea, trei persoane au fost rănite în timp ce se aflau în mașina lor, vizată de focuri de kalașnikov.

O femeie și un bărbat în vârstă de 20 de ani au fost uciși sâmbătă seara și trei persoane au fost rănite când vehiculul lor a fost vizat de focuri de Kalașnikov în parcarea unui McDonald’s din Marsilia, a anunțat duminică parchetul.

„Cele cinci persoane se aflau în mașina lor în parcarea de la McDonald’s când un vehicul s-a apropiat de ei și i-a lovit cu un Kalașnikov, șoferul și pasagerul din față au murit”, iar cei trei pasageri din spate, doi bărbați și o femeie au fost răniți, doi dintre ei grav, a declarat procurorul din Marsilia, Nicolas Bessone.

Cei trei bărbați erau cunoscuți „în mod nefavorabil de justiție pentru trafic de droguri și violențe în regiunea Toulon”, a adăugat el.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...