G4Media.ro

Un desen care-l prezintă pe George Bush sr. a devenit viral în…

Un desen care-l prezintă pe George Bush sr. a devenit viral în Statele Unite; fostul președinte este prezentat reîntâlnindu-se în ceruri cu soția și fiica

Un desen realizat de autorul Marshall Ramsey și apărut în publicația Mississippi Clarion Ledger a devenit viral la o zi după moartea celui de-al 41-lea președinte al SUA, relatează The Hill. Caricatura îl înfățișează pe fostul președinte George Bush sr. coborând dintr-un avion TBM Avenger, referință la faptul că în tinerețe a fost pilot în timpul celui  de Al Doilea Război Mondial. Este întâmpinat de soția sa, Barbara, care a murit în primăvara acestui an, și fiica Robin, care a murit în 1953, la numai 3 ani, din cauza leucemiei.

”Acesta este continuarea caricaturii  făcute  în aprilie pentru Barbara Bush. Gândurile mele sunt  în această seară alături de familia Bush. Într-o notă personală, el a fost primul președinte pe care l-am desenat în calitate de caricaturist (mi-am început cariera în 1988)”, a scris autorul Marshall Ramsey pe Twitter, postare ce a provocat 10.000 de reacții sâmbătă după-amiază.

Familia Bush a anunțat decesul  fostului președinte american din perioada 1988-1992 într-o declarație făcută vineri de fiul său, George W. Bush, de asemenea președinte american în perioada 2000-2008. George Bush sr. avea 94 de ani.

Foto: Twitter/ Marshall Ramsey

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cu cât vă plătește ambasada americană să faceți propagandă din asta?

    • Unele personaje sunt apreciate, altele, nu. Dupa cum apreciaza fiecare anumite sisteme de valori. Sunt convins ca articolul nu este platit de nimeni. Pur si simplu politica site-ului este sa respecte si sa adere la valorile occidentale/europene contemporane.
      Presupun ca informatiile/propaganda de pe sputnik este preferabila in cazul Rilache.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.