G4Media.ro

O asociație de procurori îi cere ministrului Educației să verifice de ce…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

O asociație de procurori îi cere ministrului Educației să verifice de ce CNATDCU tergiversează să se pronunțe dacă teza de doctorat a șefului Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru, este plagiată

Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP) îi cere ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, să verifice de ce CNATDCU tergiversează să se pronunțe dacă teza de doctorat a șefului Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru, este plagiată.

„Este nepermis ca o suspiciune de o asemenea gravitate privind lipsa de onoarea și integritate să fie lăsată să planeze atâta timp tocmai asupra șefului instituției chemate să verifice integritatea magistraților”, se arată în comunicatul AMASP.

„Constatăm cu uimire că CNATDCU are nevoie de mai mult timp să citească teza de doctorat a domnului jud. dr. Lucian Netejoru, decât i-a fost acestuia necesar să o scrie”, mai adaugă sursa citată.

Astfel, „AMASP solicită public ministrului educației, Sorin Cîmpeanu, să efectueze verificările instituționale necesare și să expună public motivul pentru care CNATDCU tergiversează complice să se pronunțe dacă jud. dr. Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare, a plagiat teza sa de doctorat: „Particularități manageriale în cooperarea polițienească internațională pentru prevenirea spălării banilor”, permițându-i să beneficieze de sporuri presupus necuvenite pentru studiile doctorale invocate și să poată solicita, în curând, pensia de serviciu calculată prin raportare și la aceste sume”.

În septembrie 2018, jurnalista Emilia Șercan scria într-un articol publicat pe Pressone.ro că judecătorul Lucian Netejoru, inspector-șef al Inspecției Judiciare, a plagiat aproape tot conținutul tezei sale de doctorat în Ordine Publică și Siguranță Națională, pe care a susținut-o în 2010 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Nucian Letejoru. Altă figură palidă, jalnică, de bărbat din specia: fără onoare, fără caracter. Marfă second-hand. Cum, doctorat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București? De tot râsul! Relevant pentru lipsa totală de incredere față de acest individ plătit să fie drept, imparțial, corect.

  Jos pălăria pentru: jurnalista Emilia Șercan si Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP)!!!

 2. Mai stie cineva ceva de plagiatele lui Bogdan Dimitrie Licu sau Corina Corbu?

 3. Se confirma ca multi dintre conducatorii unor institutii pot fi santajati din cauza faptului ca si-au plagiat unele lucrari care le-au adus si le aduc beneficii materiale insemnate !!

 4. S E C U

  Simplu. Dacă ar şti fraierii câte dosare a netejit nea Netejoru…

 5. „doctorat în Ordine Publică și Siguranță Națională”
  bwhahaha!
  Doar o simpla facultate de 3 ani nu e de ajuns ca să știi cum se bat manifestanții? ba e de ajuns, numai că doctorii în ordine publică s-au gândit ei și la popor.
  Parcă îți iei mai ușor bâte pe spinare și gaze în ochi pe o metodologie elaborată de ‘somități’ precum acest imbecil cu ifose de ‘telectual.

 6. Tipu e din Giurgiu, a plagiat în mod sigur! E hipercunoscut în amărâtul ăsta de oraș!

 7. DE CE SA FACEM ARHEOLOGIE TOVARASI ?
  CE E FURAT E BUN FURAT !
  ASA DAU BULE PRIVILEGIATII SI SUPERIMUNIZATII.

 8. VA FI FACUT SCAPAT DE ALTI juzi. DACA LE IAU LA BANI MARUNTI DOCTORATELE SI LOR , S-AR PUTEA SA IASA LA IVEALA MULTE… ASA CA SE SCAPA UNII PE ALTII.