G4Media.ro

O asociație a procurorilor îi acuză pe Adina Florea și Gheorghe Stan…

O asociație a procurorilor îi acuză pe Adina Florea și Gheorghe Stan că au prezentat informații mincinoase despre numărul dosarelor preluate de Secția specială pentru magistrați

Asociația “Mișcarea pentru apărarea statutului procurorilor” (AMASP) acuză conducerea Secției speciale pentru anchetarea magistraților (SIIJ) că a prezentat public într-o conferință de presă date eronate despre numărul dosarelor preluate de la celelalte parchete. AMASP le cere lui Gheorghe Stan și Adina Florea (șefii secției) să publice ”o dezmințire oficială cu privire la datele furnizate în mod eronat”.

Asociația procurorilor arată că în conferință de presă din 28 februarie, procurorul șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a comunicat ca a primit 1442 de dosare de la celelalte parchete, dintre care 70% (995 dosare) aveau la bază sesizări din oficiu. AMASP susține în comunicatul de presă că datele sunt contrazise de datele furnizate de parchete la solicitarea AMASP.

Astfel, AMASP arată că potrivit datelor comunicate de unitățile de parchet:
– în perioada octombrie 2018-martie 2019 au fost declinate 1025 de dosare penale în favoare SIIJ
– din cele 1025 de dosare penale doar 38 de dosare au avut la bază o sesizare din oficiu a procurorilor
– în 674 de dosare penale dintre cele declinate a fost începută urmărirea penală in rem, iar în 29 de dosare a fost începută urmărirea penală in personam

”Având în vedere datele comunicate oficial de parchete, care contrazic în mod flagrant informațiile date publicității de SIIJ, solicităm public atât procurorului șef al SIIJ, cât și procurorului șef adjunct al SIIJ să rectifice și să publice o dezmințire oficială cu privire la datele furnizate în mod eronat, în conferințe de presă și comunicate”, arată comunicatul citat.

Foto: Gheorghe Stan și Adina Florea (Inquam / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. O judecatore ticaloasa si inhaitat cu hotii si mafiotii nu poate decât sa minta si sa faca noi ticalosii. Aceasta otreapa VA PLATI SCUMP pentru tot raul facut si pentru ca e o sluga de hoti, tovarasi de-ai lui tatân-su – un komunist odios

 2. Nu mira pe nimeni ca SS minte si manipuleaza. Nu a fost creata pentru a afla adevarul sau pentru a face dreptate.
  Este un instrument de subjugare a magistratilor incomozi sau pentru a taia elanul celor care ar avea intentia sa devina incomozi.
  Tudorel Toader si mafia rosie nu au treaba cu dreptatea, departe de ei acest gand. Dupa ce te invarti invarti de doi ani in jurul acelorasi idei, a devenit evident pentru toata lumea ce sa urmareste .
  Dar exista persoane incomode iar pentru ele a fost creat SS.

 3. Au ajuns Vestele Galbene franceze sa ceara doamnei Kovesi distrugerea mafiei UE.

 4. #sieuvotez
  #farapenali

 5. Acest SS(nume predestinat), nu va fi desfiintat ci se va transforma si extinde in Tribunalul Poporului cu sectii judetene si orasanesti daca Dragnea va mai ramane mult timp la putere.Tipic comunist.Asta este doar inceputul.Inapoi in viitor.

  • Prima extindere a competentelor ar putea sa se refere la toți angajatii statului, care sa fie si ei anchetați exclusiv de SS. Apoi se poate trece la orice chestiune ce privește treburi publice sau relatii intre entități private si publice. Si gata Tribunalul Poporului ! La Parchetele normale mai raman doar violurile, furturile din case, bataile din carciuma, etc.

 6. Stil pesedist. Sa umflii cifrele cand iti convine, sa le micsorezi cand iti sunt impotriva ori chiar sa le ignori !
  Nimic deosebit !
  PS. Ce e aia rigoare de procuror la figurile astea jalnice din conducerea SIIJ ? :)))))

 7. Doar reactia prompta din sistem poate stopa abuzurile acestor slugi politice ,puse sa distruga independenta procurorilor si a judecatorilor!Cu o justitie subordonata politic,ne intoarcem in dictatura!

 8. poza cu cei doi , reprezinta un cadru asa de sinistru … ‘aveti grija’ sa nu-si faca griji despre „buna credinta” va trimite si pe voi in judecata, dupa ce termina cu kovesi , acesta e hopul peste care trebuie sa treaca

 9. Cele două figuri demne de Torquemada se vor face că nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase.
  Păi, ce, vreți să facă stop cardiac dacă recunosc gogorița spusă?

 10. Nici nu se putea altfel, caci si infiintarea acestei sectii, a fost motivata tot de minciuni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.