G4Media.ro

O angajată la curățenie în cadrul serviciului de ambulanță București – Ilfov,…

O angajată la curățenie în cadrul serviciului de ambulanță București – Ilfov, depistată cu coronavirus / Arafat: Activitatea paramedicilor va continua

O angajată la curățenie în cadrul serviciului de ambulanță București-Ilfov a fost depistată cu coronavirus, a confirmat, duminică, secretarul de stat Raed Arafat.

Acesta a precizat că turele paramedicilor vor continua cu măsurile de protecție necesare și urmează să fie verificați conform procedurii propuse de INSP.

Soțul femeii făcea dializă la un centru unde s-au descoperit mai mulți pacienți infectați și, la rândul său, a fost depistat pozitiv.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Pai ce mai contează niste paramedici in + sau – virusati? Bravo Arafat! Expune-i pe toți. Puțin îți pasă de oameni.

  2. Contact deloc cu medici, paramedici, asistenti si politai.

  3. Când lumea credea că stând în casă neinfectat e de nesuportat. Sistemul medical e la un pas de colaps cu 1500 de infectati. Dacă vom avea 15000? Sau 150000? La un număr de 20-30000 deja nu va mai fi personal medical sau polițiști. La 150000 ce va fi?

  4. Wow! A reapărut pupincuristul Ara*at? Mi-era dor sa il aud cum mai gargaristeste câteva gogomanii ca un demagog frunats pe ramurea. Acum 3-4 luni când toți jucau sârba pe anticipatelea, Ara*at tăcea mâlc, desi epidemia se raspândea prin toata Europa. Abia când a vazut ca e lată rău a deschis și el melița. Graseiază frumos, aste e!

  5. Eroare managerială.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.