G4Media.ro

O acţiune de pregătire a salvamontiştilor, în Munţii Făgăraş, s-a transformat într-o…

sursa foto: Salvamont Arges

O acţiune de pregătire a salvamontiştilor, în Munţii Făgăraş, s-a transformat într-o intervenţie de salvare după ce aceştia au auzit strigăte de ajutor

O acţiune de pregătire derulată, joi, în Munţii Făgăraş, la care participă salvamontişti din mai multe judeţe, s-a transformat într-o intervenţie de salvare, după ce s-au auzit strigăte venite din zona unui perete muntos. Primele date arată că un turist străin se află în dificultate, intervenţia fiind în desfăşurare, transmite News.ro.

”Aflaţi la o acţiune de pregătire în masivul Făgăraş, salvamontiştii participanţi la curs au auzit strigăte într-un perete de sub vârful Vânătoarea lui Buteanu. Acţiunea de pregătire a fost întreruptă imediat şi salvamontiştii au început să organizeze echipele de intervenţie. Astfel, o echipă de prim răspuns se deplasează la locul accidentului pentru a face primele evaluări, restul salvamontistilor pregătesc echipamentul de prim ajutor, targa de recuperare şi vor analiza modalitatea de recuperare a victimei şi traseul de deplasare către Bâlea”, informează, joi după-amiază, Salvamont România.

Primele date arată că persoana aflată în dificultate este un turist străin.

Din echipa de intervenţie fac parte salvamontişti din Sibiu, Gorj, Alba, Cluj, Poiana Braşov, Bihor, Mureş, Prahova, Harghita, Satu Mare, Sinaia şi Zărneşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea este în derulare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Felicitări Salvamont!