G4Media.ro

Numărul rușilor care intră în UE a crescut cu 30% în urma…

Sursa Foto: www.schengenvisainfo.com - ilustrație generică

Numărul rușilor care intră în UE a crescut cu 30% în urma anunțului privind mobilizarea parțială, anunță Frontex

Numărul rușilor care intră în UE a crescut ca urmare a unei mobilizări parțiale ordonate de Moscova, iar trecerile ilegale ar putea crește dacă Rusia va decide să închidă granița pentru potențialii recruți, a declarat marți agenția de frontieră a UE, Frontex, relatează Reuters.

„În cursul săptămânii trecute, aproape 66.000 de cetățeni ruși au intrat în UE, cu peste 30% față de săptămâna precedentă. Cei mai mulți dintre ei au ajuns în Finlanda și Estonia”, a precizat Frontex într-un comunicat.

Numai în ultimele patru zile, 30.000 de cetățeni ruși au ajuns în Finlanda, potrivit comunicatului.

„Frontex estimează că este posibil ca trecerile ilegale de frontieră să crească dacă Federația Rusă decide să închidă granița pentru potențialii recruți”, a precizat agenția.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Merci Rusiei pentru forța de muncă. Mai mint trolii că e sfârșitul UE – de fapt e sfârșitul Rusiei, nu va mai avea muncitori în economie.

  2. Asta mai lipsea invaxia Ukrainienilor si Rusilor in Europa Oricum nu stii ce sunt Rusi Ukrainieni vorbesc aceiasi limba si cu coruptia din Ukraina orice rus poate fi Ukrainian. Si va mai intrebati de ce castiga nationalistii.
    Ati facut din Europa sat fara caini intra cine vrea. Vin valuri valuri de imigranti dint toate părțile. Pana si aeroportul Otopeni e plin de imigranti vin cica la munca in Romania stau un pic si pleaca in Europa. In ritmul asta Europa va crapa cat de curand.

  3. Dar ce este asa rau sa fii nationalist sa tii cu patria ta in primul rand Globalistii cu interes economic le-a bagat in cap ca Nationalist este egal extremist nazist. E aceiasi propaganda ca si din partea comunistilor doar că invers