G4Media.ro

Număr record de candidaţi admişi la ASE, sesiunea iulie 2022 / Aproape…

Sursa foto: Pixabay

Număr record de candidaţi admişi la ASE, sesiunea iulie 2022 / Aproape 6.000 de persoane vor fi înmatriculate, alte 600 de locuri vor fi scoase la concurs la toamnă

Academia de Studii Economice din Bucureşti a anunţat că admiterea la programele universitare de licenţă, sesiunea iulie 2022, s-a finalizat cu un număr record de candidaţi admişi – 5.964, informează Agenția de presă Rador.

Totodată, ASE anunţă organizarea unui concurs de admitere în toamnă, la începutul lunii septembrie, cu o ofertă de şcolarizare de aproximativ 400 de locuri la programele universitare de licenţă cu frecvenţă şi aproximativ 200 de locuri la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Oferta finală de locuri pentru fiecare program va fi disponibilă începând cu 1 septembrie pe toate canalele de informare ale universităţii.

Înscrierile vor începe pe 5 septembrie şi se vor termina pe 8 septembrie şi se desfăşoară online, prin încărcarea documentelor de concurs şi plata taxei de înscriere pe platforma instituției.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. Ce a fost si ce-a ajuns ASE.
  Exista o vorba „sa intre copilul la o facultate buna.Daca nu, macar la ASE”
  Cam asta-i „faimoasa” ASE

 2. Ce nebunie! In 1995, la Finante-bănci se intra cu 9.15, cu examen, pe maximum 300 de locuri.
  Acum tot poporul intra cu un dosarel, doar să colecteze universitatea bani să plătească armata de profesori și personal auxiliar, pilele, copiii, oamenii politici care, în timp ce sunt parlamentari, predau si la facultate, deși ei au terminat facultăți de kko, dar, na, au doctorate încă neverificate. Mai nou, toți penelistii isi dau doctoratul la ASE, unde au si niste de ani cu carieră făcută din neant.
  Dacă s-ar reduce din avalanșa de locuri, poate s-ar crea o universitate adevărată, eficienta, modernă, dar, așa o să ajungă doar o fabrică.
  Dacă la ASE e așa, intra oricine, vă dați seama cum sunt ăia care fac universitățile particulare din Romanika? Cât de slabi sunt? Nici să scrie corect nu stiu, dar vor fi licențiați.:)))))

 3. Multi ies asa cum intra: tabula rasa.
  Am auzit si vazut personal o absolvsnta de ase care era incapabila sa citeasca un material despre niste indici ai elasticitatii ofertei. Va rog retineti… sa citeasca de pe un ppt.
  Si era licentiata.
  Mare dezamagire am simtit.