G4Media.ro

Nouă persoane implicate în bătaia de la Botoşani au fost reţinute pentru…

Nouă persoane implicate în bătaia de la Botoşani au fost reţinute pentru 24 de ore / Unul dintre bătăuși, internat pentru o expertiză care să stabilească dacă a avut discernământ

Nouă persoane implicate în conflictul care a avut loc sâmbătă în municipiul Botoşani au fost reţinute pentru 24 de ore, iar un tânăr participant la scandal a fost internat pentru a i se face o expertiză care să stabilească dacă a avut discernământ, relatează News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele a nouă persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 61 de ani, din judeţul Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

“Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 februarie, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între aceştia a avut loc un conflict, în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc şi au distrus bunuri care se aflau în zonă”, conform poliţiştilor.

În timpul conflictului persoanele reţinute au folosit arme albe, iar 8 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

”Totodată, unul dintre tinerii implicaţi în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului”, au precizat poliţiştii.

Persoanele reţinute au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc scandalul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

 1. Să sperăm că memoria nu vă este atât de scurtă încât să fi uitat deja postarea noastră în care vă arăta că prostia este contagioasă şi dacă staţi prea mult printre proşti sigur vă veţi prostii complet, puteţi vedea la toate l/a/t/r/i/n/e/l/e astea în care se adună în fiecare zi toţi proştii şi cum pe zi ce trece se prostesc tot mai tare, de nici nu este de mirare că au ajuns la un nivel juvenil în formarea opiniilor.
  Deci după ce toată lumea a aflat că prostia nu este apanajul inteligenţei şi a moralităţi poate putem să facem nişte discuţii constructive împreună şi să vă arătăm erorile de prostie care sunt promovate atât de juvenil zilele astea în toată societatea noastră.
  …………
  – O justiţie coruptă este imorală şi când este ceva imoral nu vă puteţi aştepta să iasă decizii corecte şi inteligente.
  – Un politician corupt este imoral şi când este ceva imoral nu vă puteţi aştepta să facă lucruri inteligente şi în detrimentul celorlalţi.
  – Când sistemul este corupt este imoral şi când este ceva imoral în loc să se ocupe de infractori se ocupă să păzească infractorii şi să îi fie frică mai mult de cei care pretind că îi apără ca să nu se afle.
  – Când funcţionarul public slujeşte în interese personale(politice) este imoral şi când este ceva imoral nu puteţi avea aşteptări să funcţioneze bine statul.
  – Când medicul şi-a uitat jurământul şi vocaţia devine imoral şi când un medic devine imoral condiţionează actul care odată era o vocaţie şi nu este cu nimica mai diferit că naziştii care tria pe cine să e/x/e/c/u/t/e sau nu.
  – Când poliţistul şi-a uitat jurământul şi vocaţia devine imoral şi când un poliţist devine imoral pedepseşte victimele şi apăra agresorii.
  – Când ai funcţii de răspundere şi răspunzi de siguranţa vieţii oamenilor şi te corupi este imoral şi când este ceva imoral viaţa umană nu mai are valoare şi doar un preţ pe care îl negociezi.
  – Când profesorul devine coruptibil sau au pierdut bătălia cu prostia se corupe voit sau indirect şi devine imoral şi când este ceva imoral se răsfrânge asupra educaţiei copiilor care ajung direct imorali şi proşti în societate, societate care va fi modelată de ei şi care dacă are aceeaşi faţă ca al celor de dinainte nu veţi avea un viitor şi o regresie.
  – Când formatorul de opinie(media sau scrisă) se corupe devine imoral şi când un formator de opinie este imoral nu poate forma decât proşti.
  – Când preotul şi-a uitat jurământul şi vocaţia devine imoral şi când un preot devine imoral nu mai păstoreşte oi şi lupi şi care crează cel mai nociv extremism cunoscut pe planetă şi care vedem că se însămânţează acuma şi la noi(dacă nu vă rezolvaţi problema vă asigurăm că o vor face alţii în locul vostru şi nu se va umbla cu mănuşi şi dupaia puteţi să plângeţi cât vreţi că vina va fi numai a voastră şi numai a voastră că nu v-aţi rezolvat problema la timp).
  …………
  O putem ţine toată ziua aşa şi să vă luăm fiecare îndeletnicire pe rând dar vă lăsăm pe voi să faceţi paralele celor două variante pentru îndeletnicirile care le aveţi şi când le aflaţi adunaţi toate îndeletnicirile la un loc şi închipuiţi-vă că toată lumea a decis să fie imorali doar că este mai uşor să trăiască în societatea din jurul lor şi să fie ca toţi ceilalţi şi poate veţi înţelege de ce ţara asta merge atâta de rău şi de ce oricât vă veţi bâţâiţi nu veţi ieşi veci din mizeria voastră pentru că problema este din cauza PROSTIEI CARE DERIVĂ DIN IMORALITATE.

  Deci când aveţi de gând să puneţi la punct justiţia aia şi să o lăsaţi să îşi facă treaba cum trebuie ca să putem măcar PREVENI PROSTIA(până nu devine un cancer prea avansat ca să mai poată fi oprit) dacă nu aveţi destul discernământ să vă deşteptaţi singuri pentru că aţi avut profesori(parinti,modele) care şi-au pierdut vocaţia(lupta cu prostia) şi să putem să însănătoşim societatea asta până la urmă, pentru că cum v-am spus de atâta ori cu justiţia trebuie să începeţi că altfel vă pierdeţi timpul cu restul şi cum încă nu sunteţi pregătiţi să vă deşteptaţi singuri decât poate printr-un şoc de genul unei revoluţii poate vreţi să o luăm pe calea lungă şi să vă educaţi în timp că astfel veţi rămâne POROŞTI PE VECI până nu vă veţi mai suporta nici voi prostia voastră şi atuncea de nevoie veţi trece la varianta rapidă cu şocul.