G4Media.ro

Nou atac la adresa ministrului PSD de Finanțe, lansat de prim-vicepreședintele PNL…

Sursa: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Nou atac la adresa ministrului PSD de Finanțe, lansat de prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu: Știu că pe cei de la PSD nu îi pot convinge să renunțe la minciuni, dar mă adresez românilor. Încasările ANAF au crescut față de anul trecut, sub conducerea lui Heiuș, dar Câciu a „reușit” să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei

Prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu îl atacă în mod direct pe ministrul PSD al Finanțelor, Adrian Câciu, în contextul demisiei fostului șef al ANAF, Lucian Heiuș. Motreanu susține că în timp ce încasările ANAF au crescut sub conducerea lui Heiuș, ministrul Câciu a ”reușit” să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei, chiar dacă a introdus noi taxe.

Motreanu arată că demisia lui Lucian Heiuș a fost un gest de onoare „pentru a salva un  ministru al Finanțelor incompetent, ținut în funcție doar de decizia politică a PSD”.

„Cu toate acestea, PSD, prin trompetele sale false, a atacat imediat! Asta spune totul despre   ” parteneriatul ” cu  PSD ! La fiecare gest onest al premierului Nicolae Ciucă ei răspund cu un atac pe la spate ! PSD  numește asta strategie, românii viclenie și perfidie. Știu că pe cei de la PSD nu îi pot convinge să renunțe la minciuni. Nu le răspund lor, mă adresez românilor care merită să știe adevărul. Încasările ANAF au crescut față de anul trecut, sub conducerea lui Lucian Heiuș, dar Adrian Câciu a ”reușit” să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei, deși a introdus noi taxe.  Vorbele goale ale pesediștilor nu pot acoperi incompetența ministrului lor. PNL va avea în curând Ministerul Finanțelor și adevărul va ieși la lumină. Adevărul pe care deja îl știm!”, a transmis Dan Motreanu.

Este al doilea atac din partea PNL care-l vizează în mod deschis pe ministrul PSD al finanțelor, Adrian Câciu, după ce social-democrații au lăsat să se înțeleagă că Lucian Heiuș a fost forțat să plece din funcție de președinte al ANAF din pricina „găurii de la bugetul de stat”.

Președintele Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților, liberalul Bogdan Huțucă a fost primul care a sărit în apărarea lui Heiuș, subliniind că „execuția bugetară de la finalul anului nu va mai lăsa loc de interpretări politicianiste și necinste”. Huțucă l-a indicat pe ministrul PSD al Finanțelor, Adrian Câciu, care „la începutul anului a supraestimat grav veniturile statului și a subestimat grav cheltuielile”. „Asta înseamnă că responsabilitatea aparține 100% ministrului de Finanțe și nu echipei de la ANAF”, a spus Huțucă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. A, deci avem deficit bugetar de 30 mld lei… nu de alta, dar nimeni nu recunoștea și spunea ca cei de la USR fabulează

  2. Asa e bine… Atacati-va intre voi, incompetentilor. Apoi, mergeti la lada de.gunoi a istoriei.

  3. Pnl/mutu călător dupa rotativa cu psd, in anul electoral 2024: votati pnl si ciuca presedinte sa scapam de psd😂😂🤮🤮