G4Media.ro

Noi cazuri de violenţă în şcoli, în judeţele Prahova şi Gorj /…

Sursa foto: Inquam Photos / Autor: Octav Ganea

Noi cazuri de violenţă în şcoli, în judeţele Prahova şi Gorj / Furt de bani şi bătaie între elevi

Poliţiştii fac cercetări, după ce au apărit noi cazuri de violenţă în şcoli din judeţele Prahova şi Gorj. Dacă în Ploieşti, judeţul Prahova, a avut loc o tâlhărie, la Târgu Jiu, în judeţul Gorj, doi elevi s-au luat la bătaie, transmite News.ro.

La Ploieşti, conflictul a avut loc între doi elevi de 17, respectiv 18 ani.

”În timp ce se afla în curtea unei unităţi de învăţământ din municipiul Ploieşti, un elev de 17 ani ar fi fost abordat de către doi tineri, unul dintre aceştia, un tânăr de 18 ani solicitandu-i să îi spună câţi bani are la el, iar întrucât acesta a negat ca ar deţine bani, banuitul i-ar fi luat portofelul cu forţa, luând 50 de lei din acesta. Ulterior, în cursul aceleiaşi zile, tânărul de 17 ani ar fi fost din nou abordat de cei doi băieţi anterior menţionaţi, moment în care, acelaşi tânăr l-ar fi deposedat de 100 de lei din portofel, aflându-se în grupul sanitar din incinta unităţii de învăţământ”, a transmis, marţi, IPJ Prehova.

Poliţiştii îl cercetează acum pe băiatul de 18 ani care a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tâlhărie.

Şi în judeţul Gorj, la Târgu Jiu, un elev de 15 ani l-a luat la bătaie cu pumnii şi picioarele pe un coleg de clasă de 14 ani.

”În urma unui conflict spontan, un elev, în vârstă de 15 ani, din Târgu Jiu, în timp ce se afla în pauza dintre orele de curs, ar fi lovit cu pumnii şi picioarele un coleg de clasă de-al acestuia, în vârstă de 14 ani, din aceeaşi localitate”, a precizat IPJ Gorj.

De asemenea, în acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...