G4Media.ro

Noi cadouri cu premii din partea Gabrielei Firea pentru elevii bucureşteni

Noi cadouri cu premii din partea Gabrielei Firea pentru elevii bucureşteni

Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive București, instituţie subordonată Primăriei Capitalei, organizează meditaţii gratuite pentru elevii de gimnaziu şi liceeni pe banii bucureştenilor. Proiectul face parte dintr-o serie lungă de pomeni oferite bucureştenilor de municipalitate. Cursurile urmează să se ţină de anul viitor, până la vacanţa de vară. Bugetul va fi stabilit în funcţie de solicitări.

La proiectul „Cursuri gratuite de formare pentru elevii bucureșteni” se pot înscrie elevi din şcolile din Bucureşti sau cei care au domiciliul în Capitală, chiar dacă nu învaţă aici. Singura condiţie este ca ei să se înscrie la un singur proiect, nu la mai multe, pentru a oferi „unui număr cât mai mare de elevi şi tineri bucureşteni şansa de a se pregăti în cadrul unui asemenea proiect”, după cum se arată în regulamentul organizatorilor.

Limba spaniolă, Limba chineză, Limba germană, Limba engleză, Limba italiană, Pictura ca mod de exprimare antiviolentă, Dicţia, Înot şi Actoria sunt cursurile oferite pentru elevii claselor de gimnaziu. Limba rusă, Limba chineză, Limba arabă, Dans sportiv, Televiziune, Actorie, Managementul afacerilor, Public speaking şi Dezvoltare personală, Management de proiect şi Leadership sunt proiectele oferite pentru liceu. Înscrierea se va face online, pe site-ul instituţiei, în perioada 27 octombrie – 4 noiembrie.

Cursurile se vor desfăşura în weekend, în ambele zile sau doar în una, în funcţie de numărul de doritori şi vor fi organizate în perioada ianuarie-mai 2019. Practic, vor fi 10 şedinţe de pregătire, de câte două ore fiecare, la disciplina Înot şi 7 şedinţe de pregătire a câte trei ore fiecare la celelalte discipline.

Pentru a nu se confrunta cu abandonul, organizatorii îi ameninţă pe participanţi că vor fi excluşi din proiect dacă au mai mult de două absenţe după primele patru şedinţe, indiferent dacă ele sunt motivate sau nu. Mai mult, la finalul cursurilor de pregătire, toţi participanţii vor susţine testare şi, dacă obţin minimum nota şapte, vor beneficia de o tabără la mare de şapte zile în vara lui 2019 unde le vor fi decontate nu doar şapte zile de cazare, dar şi trei mese pe zi.

G4media.ro v-a prezentat în nenumărate situaţii cadourile oferite de Gabriela Firea de la preluarea mandatului. Aici, le puteţi contabiliza doar pe cele de anul acesta:

Foto: Contul de facebook al Gabrielei Firea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Pomeni electorale constand in cursuri pentru elevi, in conditiile in care rata promovabilitatii BAC-ului e de 40%?

  2. Limba rusã, limba chinezã, limba arabã. Limba maghiarã ioc. Hm.

  3. Tabara Navodari -Comorova , o ruina plina de plosnite , dar personalul excelent . Lipsa banilor ii omoara .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.