G4Media.ro

Ninge în centrul țării / Drumarii din Brașov: ”Conduceți cu prudență și…

Sursa foto: DRDP Brașov

Ninge în centrul țării / Drumarii din Brașov: ”Conduceți cu prudență și nu plecați la drum fără cauciucuri de iarnă!” / Cod galben de ninsori în Brașov

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județ, iar personalul de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov îi sfătuiește pe șoferi să nu plece la drum fără ca mașinile să fie echipate cu cauciucuri de iarnă.

”Ninge abundent în centrul țării. Un val puternic de ninsoare a cuprins în această dimineață județele Brașov și Harghita. Acționăm în toate zonele afectate cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante. Conduceți cu prudență și nu plecați la drum fără cauciucuri de iarnă!”, transmite DRDP Brașov.

Brașovul este sub cod galben de ninsori și intensificări ale vântului până miercuri la ora 10.00, anunță Agenția de presă Rador. Vremea va fi deosebit de rece, iar la munte şi în zonele mai joase de relief din nordul şi centrul Moldovei, Transilvania şi Banat se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi local se va depune strat de zăpadă. Zona montană este sub cod portocaliu de ninsori abundente până în această seară la ora 22.00.

Potrivit ANM, în Carpaţii Meridionali şi în sudul Carpaţilor Orientali va ninge abundent (30…50 l/mp) şi se va depune strat de zăpadă consistent, în special la altitudini mai mari de 1400 m.
Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…60 km/h şi vor fi perioade în care va fi viscol şi vizibilitate scăzută.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...