G4Media.ro

Nikolai Patrușev acuză NATO că ajută Ucraina să atace teritoriul Rusiei

Sursa foto: Kremlin.ru

Nikolai Patrușev acuză NATO că ajută Ucraina să atace teritoriul Rusiei

Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei și un susținător puternic al lui Vladimir Putin, a declarat marți că NATO luptă de fapt împotriva Rusiei în Ucraina și că o alianță militară condusă de SUA a ajutat la organizarea de lovituri pe teritoriul suveran al Rusiei.

„Organizația Tratatului Atlanticului de Nord face parte de facto din conflictul ucrainean și este implicată în mod activ în organizarea de raiduri de bombardament pe teritoriul rusesc”, a declarat Nikolai Patrușev pentru ziarul rusesc Arguments and Facts, citat de agenția Reuters.

„În acest context, se iau decizii colective cu privire la noi livrări de arme cu o creștere a capacităților tehnice și a razei de acțiune, iar instructorii NATO antrenează mercenari și sabotori în mai multe țări pentru a participa la operațiuni antirusești”, a adăugat el.

Nikolai Patrușev, considerat un adept al liniei dure a Kremlinului, a calificat NATO drept un instrument american pentru distrugerea Rusiei și furtul resurselor sale naturale.

„Occidentul a văzut căderea Uniunii Sovietice doar ca pe una dintre etapele confruntării sale cu Rusia”, a declarat Nikolai Patrușev.

Aceste declarații au loc în ajunul unei reuniuni a miniștrilor de externe ai NATO care va avea loc miercuri și joi la Bruxelles, la care va participa și secretarul de stat american Antony Blinken.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Aha! Tztztztztz! Asta e, ghinion – si pe voi va ajuta Coreea de Nord si Iran.

  2. Acum te-ai prins ? Nu numai votca face ravagii la rusi, sunt si tarati mintal.

  3. Si Iran ajuta Rusia sa atace Ucraina.

  4. Nu e ca si cum NATO sau Ucrainienii au pornit conflictul asta. Asumati-va.