G4Media.ro

Nikolai Patrușev a fost numit asistent al președintelui rus Vladimir Putin. El…

kremlin.ru

Nikolai Patrușev a fost numit asistent al președintelui rus Vladimir Putin. El a fost înlocuit cu Serghei Șoigu la șefia Consiliului de Securitate într-o mutare surprinzătoare a lui Putin

Președintele rus Vladimir Putin l-a numit marți pe Nikolai Patrușev în funcția de asistent al său în cadrul administrației prezidențiale, transmit publicațiile ruse Kommersant și Meduza. Numirea a fost făcută prin decret. Patrușev, un exponent al liniei dure de la Kremlin, fusese înlocuit duminică cu Serghei Șoigu la șefia Consiliului de Securitate într-o mutare surprinzătoare a lui Putin.

De notat că în funcția de asistent al preșdintelui au fost numiți marți mai mulți oficiali de rang inferior lui Patrușev. Printre aceștia se numără Alexei Diumin, fost guvernator al regiunii Tula, precum și foștii ministri ai Educației – Andrei Fursenko și Culturii – Vladimir Medinsky.

Tot marți au fost anunțate și alte numiri în cadrul Administrației Prezidențiale ruse. Maxim Oreșkin, care a fost anterior asistent al lui Putin, a devenit șef adjunct al administrației. Postul de șef de cabinet al lui Putin a fost ocupat din nou de Anton Vaino.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...