G4Media.ro

Nicușor Dan: Sub pretextul „consolidării”, ca în zeci de alte cazuri, a…

Sursa: Facebook/ Nicușor Dan

Nicușor Dan: Sub pretextul „consolidării”, ca în zeci de alte cazuri, a dispărut un imobil interbelic cu valoare arhitecturală

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a postat pe Facebook imagini cu un imobil interbelic din București, despre care spune că are valoare arhitecturală și că a dispărut sub pretextul consolidării.

”Așa arată o “consolidare” a unui imobil dintr-un cartier istoric realizată cu aprobarea fostului primar Gabriela Firea.
Este vorba de o clădire aflată pe strada Vasile Lucaciu nr.51 din sectorul 3, ai cărei proprietari au obținut în 2019 o autorizatie, care în text scria consolidare dar în planșe desena practic o reconstruire.  Sub pretextul „consolidării”, ca în zeci de alte cazuri, a dispărut un imobil interbelic cu valoare arhitecturală”, scrie Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan a fost președintele Asociației Salvați Bucureștiul, poziție din care a militat pentru salvarea unor clădiri cu valoare de patrimoniu. Din 2020 este primar al Capitalei.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nicușor, nu pune la inimă, că domnul acela, parcă Marian Ivan îl chemă, nici nu știe semnificația cuvântului „Metropolitan”, in sensul că se gândește la prezent in loc să se gândească la viitor !

  2. firea a luat spagi fara numar pentru ilegalitati imobiliare..sursa???constructorii si sefii dă santier care duceau spaga aveau bucati de sarma si pă ..p œ üla..🥴🥴🥴🥴🥴

  3. Si daca ar fi doar acela?!
    Ii mai dau eu 2 exemple: Str Dr Eugen O Iosif 22 și Dr Nicolae Turnescu Nr 9, din zona protejata Cotroceni.

  4. Cum de nu comenteaza iubitorii de Fierea?
    Doar este perfecta si Bucurestiul nu poate fara ea🤔