G4Media.ro

Nicuşor Dan spune că l-a felicitat Marcel Ciolacu: Mi-a spus că ar…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan spune că l-a felicitat Marcel Ciolacu: Mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, marţi, că prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a sunat pentru a-l felicita în urma obţinerii unui nou mandat şi i-a transmis că ar trebui să discute despre viitorul Bucureştiului, transmite Agerpres.

„Am vorbit cu domnul Ciucă ieri dimineaţă. Am avut o discuţie, m-a felicitat. Am lăsat un dialog deschis pentru o eventuală colaborare viitoare. Domnul Ciolacu m-a sunat, de asemenea, ca să mă felicite. Domnia sa mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului, după ce toate lucrurile acestea se vor lămuri. Mulţi politicieni mi-au trimis mesaje de felicitare. Încă nu am apucat să răspund la toate. (…) Domniile lor m-au sunat şi m-au felicitat şi mi-au spus că sunt deschişi la dialog”, a declarat Nicuşor Dan, pentru B1 Tv.

El a precizat că, în ceea ce priveşte formarea unei majorităţi în viitorul Consiliu General, aşteaptă să vadă cum vor fi distribuite mandatele.

„Pare că Alianţa Dreapta Unită o să aibă 16 – 17 locuri din cele 55. REPER-ul pare că o să aibă 3 – 5 locuri. Deci, împreună o să aibă undeva la 20 de locuri. Pentru majoritate mai e nevoie de 8. Îmi doresc foarte tare ca PNL să fie parte din majoritate, ei vor avea 7 – 8 locuri. O să vedem exact numărul de locuri şi, după aceea, o să începem discuţiile. Eu am avut o colaborare bună cu PNL, USR, PMP în mandatul precedent”, a explicat primarul.

Nicuşor Dan a exclus o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an.

„Nu voi candida la alegerile prezidenţiale în 2024. Ce se va întâmpla în viitor, o să mai vedem. Dar în 2024, nu”, a spus el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Da, ND are interesul de a colabora și cu PSD, USR a performat atât de slab și in București încât nu are majoritatea împreună cu PNL!

  2. Felicitări, Nicușor Dan! Bine că bucureștenii au mai avut încă o dată minte și au scăpat capitala de duamna cea rapace care abia aștepta să se înfrupte din banii primăriei. Uite că i-a ieșit și manevra lui Ciolacu de a scăpa definitiv de ea.