G4Media.ro

Nicuşor Dan: Inscripţia „Primăria Capitalei” urmează să fie înlăturată de pe echipamentele…

Nicuşor Dan: Inscripţia „Primăria Capitalei” urmează să fie înlăturată de pe echipamentele de joc ale formaţiei de handbal feminin de la CSM Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că inscripţia „Primăria Capitalei” urmează să fie înlăturată de pe echipamentele de joc ale formaţiei de handbal feminin de la CSM Bucureşti, de îndată ce regulamentele competiţiilor o vor permite.

„O componentă importantă a muncii mele de până acum a fost să încerc să reclădesc încrederea în Primărie. A constructorilor, a creditorilor, a Comisiei Europene, a ONG-urilor, a mediilor profesionale. Toţi cer Primăriei doar predictibilitate şi seriozitate. Asta am făcut şi în seara asta cu echipa de handbal feminin de la CSM Bucureşti. O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani. Cu acordul majorităţii din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021. Echipa de handbal feminin este un element important de promovare a oraşului. Avem de îmbunătăţit marketingul pentru a aduce mai mulţi bani privaţi la echipă. În sensul acesta, am decis să înlăturăm inscripţia ‘Primăria Capitalei’ de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competiţiilor ne-o vor permite”, a scris marţi edilul general pe Facebook.

El e menţionat că va stimula sportul de masă şi sportul şcolar, reamintind că în şedinţa din 8 decembrie, Consiliul General al Capitalei a adoptat un proiect de hotărâre prin care a solicitat Guvernului transmiterea terenurilor şi clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea cluburile sportive şcolare şi cluburile elevilor din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării în domeniul public al Municipiului Bucureşti.

„Sunt multe de făcut pentru sport. Vom stimula sportul de masă şi sportul şcolar. Am făcut un prim pas solicitând Ministerului Educaţiei preluarea cluburilor sportive şcolare, avem o problemă cu reţeaua de baze sportive şi cu accesul la bazele sportive. Pentru moment ne concentrăm pe alte urgenţe, dar în câteva luni vom veni cu o strategie pentru sport”, a precizat Nicuşor Dan.

Pe 8 octombrie, edilul general arăta că şi-ar dori ca echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti să atragă mai multe fonduri din alte surse decât de la Primăria Capitalei.

„Clubul Sportiv Municipal are echipa de handbal pe care o cunoaştem cu toţii, dar are şi foarte multe echipe de copii şi juniori, pe care aş vrea să le păstrăm în continuare. În ceea ce priveşte echipa de handbal, ea este o oportunitate pe care noi o avem. Nu cred că a fost ‘vândută’ corect, în sensul de marketing, performanţa pe care ea reuşeşte să o susţină constant. Nu se pune problema desfiinţării în acest moment a echipei de handbal feminin, dar mi-aş dori foarte mult ca banii pe care ea îi atrage din alte surse decât Primăria Capitalei să fie mult mai mulţi decât o face în momentul de faţă”, afirma Nicuşor Dan într-un interviu la RFI, potrivit Agerpres.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Adică, susține_ti cu bani mulți de la buget pe CSM sau o lăsați să moară?Fetele nu mai joacă nimic de când ați venit la putere.Daca o susține_ti înseamnă că în octombrie ați făcut gargara,lucru care a daunat echipei.Ar fi bine sa vă măsurați cuvintele.

  • Ce-i aia „susține_ti”, bai boule?

  • Ha ha ha un agramat „masoara” cuvintele. Gluma zilei

  • La umbra pseudonimul eroului neamului, un analfabet cu acces la internet incearca sa-si mai aline dorul de duamna. A citit articolul, l-a certat pe ND, si-a luat calmantele si apoi si-a relaxat sfincterele din dotare cu un adanc suspin de satisfactie. Cam ăsta e apogeul zilei unei existente inutile.

  • Avrame lasa-ne tata si du-te 🙂

 2. Oricum nu mai aveau apă caldă la dușuri.

  • Pune si tu atunci o galeata cu apa pe sobă si du-o fetelor, le ajunge de-un spalat la subrat. Sa mergi insa incet cu căruța sa nu versi apa, o galeata e cam la limita pentru toata echipa.

 3. Eu privesc cu mari emoții meciurile CSM_ului. Mă doare sufletul sa văd cum un om prin prostia lui a distrus o mare echipă.Dupa părerea mea in câteva luni echipa se va destramă.Nimeni nu suporta incertitudinea. Daca băgau 2_3 milioane nu sărăcea Bucureștiul.Bine că avem sute de milioane sa_i dam lui Nicula.

  • Idiotule, tu ai citit macar articolul?
   Si daca l-ai citit, ai inteles ceva?

   N.Dan va sponsoriza in continuare echipa, doar ca nu mai vrea ca spatiul de reclama de pe tricourile fetelor sa mai fie ocupat de „Primaria Capitalei” asa cum a decis Vrancioaia imbecila.
   Acel spatiu poat fi folosit pt orice alta reclama care sa aduca fonduri si sponsorizare echipei, inp lus fata de fondurile alocate de Primarie.
   Unde ai citit tu, bai boule, ca N.Dan taie sponsorizarea echipei?

  • @AvramIancu: Schimbă-ti numele, agramatule, ia o pauză, masează-ti neuronul ramolit, pune mâna de invată ortografia limbii române!

 4. Capitala sport mai are, dar întru occidentalizare duce mare lipsă de un Palat al Artelor, cum e de prin 2006 Müpa la Budapesta, multă lume nefrecventând de frica gravitaţiei enorme Muzeul de Artă Contemporană improvizat în Casa Poporului.

 5. Nicusor Dan primarul bling-bling. Nimic serios pentru bucuresteni pana in prezent.

 6. A mai rezolvat o problema mare pentru bucuresteni!Deja a trecut-o la cv.

  • Aha, deci recunosti ca Bucurestiul are probleme. De ce atunci suferi in lacrimi fara pic de demnitate, sclav al iubirii pentru mahalagioaica sinistră? Ti-e dor de administratia ei de succes in care problemele erau rezolvate cu vouchere si concerte.

 7. La intersecția dintre Iuliu Maniu cu Vasile Milea, in decembrie in mijlocul drumului a apărut o groapa. Nu lucrează nimeni acolo. Si mai sunt asemenea gropi cat cuprinde, care stranguleaza un trafic si asa sufocat. De asemenea, nu lucrează nimeni la ele. Aseară a fost un accident cu o persoana care a plonjat într-o asemenea groapa prost semnalizata. Pe domnul primar il preocupa inscriptiile de pe autobuze. Nu zic, ca e rau sa mai aduci ceva bani la buget din publicitate. Dar de problemele stringente ne ocupam si noi?

  • pai se stie, problemele stringente sunt din vina fostului / fostilor primar(i).

   de ce sa le rezolve actualul primar? 🙂

  • Și tot or sa mai apară după iarna ăsta, dar o sa spună ca sunt după vremea lu Firea.

 8. Autoritățile locale sau instituțiile de stat NU ar trebui să dețină cluburi sportive. CSM, CSA sunt niște tâmpenii, găuri negre de sifonat bani.
  Vreți performanță la CSM București, vindeți clubul la un privat. Sportul de performanță trebuie finanțat EXCLUSIV din bani privați, nu fonduri publice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.