G4Media.ro

Nicuşor Dan: În trei ani am reuşit dezafectarea cablurilor aeriene pe 1.000…

Sursa foto: Pixabay

Nicuşor Dan: În trei ani am reuşit dezafectarea cablurilor aeriene pe 1.000 km, faţă de 1.200 km în 2008-2020

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat duminică, într-o postare pe Facebook, că în ultimii trei ani, perioada mandatului său, s-a reuşit dezafectarea cablurilor aeriene din Bucureşti pe aproximativ 1.000 de kilometri de reţea, faţă de un total de 1.200 de kilometri, cât s-a realizat în perioada 2008-2020, transmite Agerpres.

„Am curăţat deja zona centrală, urmând să ne concentrăm asupra cartierelor unde încă mai avem de lucru. Este un proiect pe care l-am accelerat, reuşind să lucrăm mult mai eficient deoarece ne-am coordonat ritmul mai bine cu partenerul privat – Netcity – ei se ocupă de infrastructura subterană, noi dezafectăm stâlpii. Totul pentru un aspect urban civilizat şi cer liber locuitorilor din Capitală”, a scris primarul Nicuşor Dan.

El a mai menţionat că Primăria Capitalei are un parteneriat public-privat cu compania Netcity, iar municipalitatea a încasat în 2023 o redevenţă de 7 milioane de lei. 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Crea zonă centrală?! Parcă am fi în Monrovia. Pur și simplu, nu se vede cerul de pa stradă. Mai bine nu aduceați vorba și mă lăsați să uit de cablurile spânzurate pe stâlpi. În nicio altă capitală europeană nu există așa ceva.

    Bulevardul Dacia, spre exemplu, care pornește din Piața Romană, este zona centrală?

    • 🙂 sunt din constanta. mazare cu spagile de rigoare a reusit sa ingroape pe cele mai multe bulevarde sa ingroape cablurile. a inceput cu o asociatie de proprietari careia i-a cazut un stalp pe bloc, si a dat in judecata primaria

  2. Huooo, jos N. Dan, sus cablurile. Cand va veni firea la primarie, ea se ce mai spanzura ouăle si iepurasii de paste. Hooooo