G4Media.ro

Nicuşor Dan: „Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”

Foto: Pexels / Maria Orlova

Nicuşor Dan: „Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan. A afirmat, joi seară, că s-au făcut lucrări la reţeaua de termoficare din oraş, iar ”iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”.

”În mandatul trecut, media a fost cam de 15 – 17 km pe an. Noi am făcut, în 2021, 28 – vorbesc de reţeaua principală – în 2022 am făcut 32, iar anul acesta o să facem 50. Ne-am dus exact acolo unde am ştiut că sunt problemele cele mai sensibile. Deci iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”, a declarat, joi seară, la B 1 TV, Nicuşor Dan.

Primarul explică faptul că există 10 şantiere mari deschise.

”Asta înseamnă şantiere de 5 – 6 – 10 km conductă, în care se pune direct conductă preizolată, şi 10 – 12 şantiere pe bucăţele mai mici, unde Termoenergetica schimbă cu conductă normală unde crede ea că sunt avarii. Iarna asta, şi din cauza acestor schimbări şi din cauza centralei de la Titan care e nouă, i-am dat drumul în februarie, anul acesta, o să fie mult mai bine decât iarna trecută”, a mai declarat primarul general.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Mai bine pentru domnia-sa, probabil, eu tot nu am apă caldă…Și-a schimbat cumva centrala termică la apartament?

  • Ai incercat sa-ti platesti intretinerea?

  • O să fie mai bine datorită (din cauza) încălzirii globale.
   Că altfel…..

  • @Raluca R _ „Ai incercat sa-ti platesti intretinerea?”

   Tot cartierul Colentina nu are apă caldă… În Pantelimon sunt mari gropi pe șosea, pe la care nu lucrează nimeni. Alimentarea cu agent termic se face în Sectorul 2, după demolarea CET Titan, de la CET Sud, iar până la Colentina nu mai ajunge nici călduț, nu cald…. Atunci când ajunge.