G4Media.ro

Nicușor Dan: Din 3 iunie introducem sistemul de acces pe bază de…

Nicușor Dan: Din 3 iunie introducem sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toți angajații care lucrează în Primăria Capitalei

Primarul general Nicușor Dan anunță că din 3 iunie va fi introdus sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toți angajații care lucrează în Primăria Capitalei.

„Interacțiunea cu cetățenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt. Prin implementarea acestui sistem modern și sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activității care se desfășoară în fiecare zi în cadrul instituției. Și mă refer aici atât la persoanele și tipurile de probleme pe care cetățenii doresc să le rezolve la nivelul instituției, cât și la activitatea efectivă a salariaților din cadrul Primăriei. Eliminăm treptat și birocrația, facem un pas în față și renunțăm la utilizarea condicii de prezență, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire și la plecare”, a mai precizat Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Primarul general menționează că pentru marea majoritate a oamenilor din PMB va fi un pas binevenit, care le va simplifica activitatea.

„Ușa mare a Primăriei este deschisă tuturor, atât angajaților, cât și vizitatorilor, iar instituția este pregătită să asigure tuturor un cadru cât mai sigur, mai ales în contextul pandemiei”, încheie Nicușor Dan.

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

20 comentarii

 1. Auditul extern pe partea de IT fiind facut de…?
  Problema nu sta in semnatura de prezenta din condica sau in inregistrarea din baza de date cu intrarea/iesirea ci in faptul ca toata lumea stie ca orice contract oricat de mic intre stat si privat vine cu un comision „privat” de cel puțin 5%… angajatul nu poate sa munceasca cu gandul cavtrebuie sa ascunda cumva veniturile ilegale

 2. La cat sunt de multi , sa vezi acum inghesuiala prin birouri , holuri si mai ales la fumat. Pana acum semna neamul pentru toti si totul mergea uns.

 3. Să faceți afacerea tot cu UTI, că ăștia „dau bani cu sacoșa”, parcă așa zicea nicușor despre orban . Bine, acum orban nu mai ia bani cu sacoșa, nici ei nu mai știu cu ce ii iau …

 4. O surpriza placuta. Nu ma asteptam sa fi ajuns PMB la pix, credeam ca au ramas la pana de gasca.

 5. Ah, mm crezut că introduceți un card STB+Metrorex pe care să-l încarci sau să poți plăti cu cardul bancar în toate mijloacele de transport în comun. Visez și eu…

 6. vor da cu cardul cum dadeau si morioienii la institutul de matematica

 7. Păi nu zise că lasă ușile deschise? Ăsta dacă se încuie în primărie n-o să-l mai scoateți nici cu sirena lui Roaită.

 8. Domnu’ Primaru’ general da’ cand intram in gropile din carosabil avem nevoie si noi de cartela de acces? Ca ma gandesc ca asa e in Europa, intri, platesti!

  • Au astupat groapa din Victoriei.
   Poza articolului G4Media a fost un succes.
   Urmeaza o poza cu un functionar public al primariei care apare in calculator ca fiind la birou in timp ce isi vede de afacerile personale la el la țara?

 9. Vai de realizare! De acum o să umble câte un funcționar cu chita de carduri de acces.
  Primesc card de acces și funcționarii șpăgari pe care dl.Dan promitea că îi dă afară din prima zi dar sunt tot acolo, așa cum este directorul juridic Adrian (C)Iordache?

 10. Sa ne dea întâi apa calda curenta, cum era pana sa se instaleze pe fotoliul de primar general, sa ne dea iarna caldura la calorifere și sa fur curat în București.
  In rest, îl privește ce face la Primarie.

  • Apa calda iti faci singur pe aragaz, vine vara mergi la strand si te speli acolo .
   Cardul de acces e bun. Apare cat sta un angajat in institutie 5 minute , o juma de ora…
   Chiar daca freaca tiparul la serviciu nu mai poate sa-si rezolve cumparaturile si plimbarile prin Bucuresti pe banii nostri. Aha si daca il cheama sefu tre sa vina imediat la sedinta.

 11. Apa calda iti faci singur pe aragaz, vine vara mergi la strand si te speli acolo .
  Cardul de acces e bun. Apare cat sta un angajat in institutie 5 minute , o juma de ora…
  Chiar daca freaca tiparul la serviciu nu mai poate sa-si rezolve cumparaturile si plimbarile prin Bucuresti pe banii nostri. Aha si daca il cheama sefu tre sa vina imediat la sedinta.

 12. Apa calda iti faci singur pe aragaz, vine vara mergi la strand si te speli acolo …
  Cardul de acces e bun. Apare cat sta un angajat in institutie 5 minute , o juma de ora sau 8 ore
  Chiar daca freaca tiparul la serviciu nu mai poate sa-si rezolve cumparaturile si plimbarile prin Bucuresti pe banii nostri. Aha si daca il cheama sefu tre sa vina imediat la sedinta.

 13. In mod sigur o buna parte dintre angajati trageau chiulul . O masura foarte buna. Pe de alta parte accesul securizat in primarie va mai elimina din trepadusii care deschideau usile cu plicul pentru a rezolva pe cai neoficiale diverse acte si probleme.

 14. M.m. de primar și cu toti fraierii care te-au votat……baaaaa gropile ca facem accidente sa le ferim ca ne rupem masinile in doua……proiectele de la doamna Ghica, ghencea, ciurel si altele…….în m.m. de j*eg…..si lasati comentariile de partid ca ma apuca spumele……sa ii s*u*geti instrumentul