G4Media.ro

Nicușor Dan ”ar dori” să fie candidatul dreptei la Primăria București: ”Sper…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicușor Dan ”ar dori” să fie candidatul dreptei la Primăria București: ”Sper să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic/ Am dialog cu toată lumea”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, la Prima News că îşi doreşte să candideze din nou pentru un mandat şi a precizat că speră să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic şi şi-ar dori să fie el acela, transmite News.ro. El a precizat că are dialog cu toată lumea în privinţa unei susţineri la alegerile de anul viitor.

Primarul Capitalei a declarat că ”în opinia sa, a închis multe din problemele administrative pe care capitala le avea şi abia acum Bucureştiul poate începe construcţia”. Nicuşor Dan a arătat că sunt în aceeaşi paradigmă cu alegeri într-un singur tur şi un PSD care tradiţional ia în jur de 30 -35%, iar pe dreapta trebuie să fie un candidat unic.

Întrebat dacă se vede candidatul unic al dreptei, anul viitor, Nicuşor Dan a spus:

”Eu sper să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic şi mi-aş dori ca eu să fiu acela şi da, am dialog cu toată lumea”.

Primarul a precizat că are dialog şi cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi cu secretarul general Lucian Bode. Despre o caniddatură a Gabrielei Firea, Nicusor Dan a spus că este o chestiune internă a PSD, dar mandatul său a fost un dezastru.

Despre sondaje, Nicuşor Dan a spus că, în intenţia de vot, peste 20% dintre bucureşteni spun că votează cu el, ca şi candidat independent, în ipoteza în care toate partidele îşi pun candidat.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Vrabia mălai visează :))
    PNL nu se poate alia cu USR la locale și cu PSD după parlamentare

  2. Imi vin in minte cuvintele lui Vadim… 🙂

  3. Sigur, USR se va alia cu Psd-aripa liberală la București! 😀

  4. Sigur PeNaLii vor avea candidatul lor propriu cu care sa garanteze un primar PSD. S-a mai întâmplat si va amintiți ce infam personaj a jucat acel rol?