G4Media.ro

Nicuşor Dan anunță că a fost aprobată cererea de finanţare pentru Planul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan anunță că a fost aprobată cererea de finanţare pentru Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Bucureşti-Ilfov

Primarul general, Nicuşor Dan, a anunţat că a fost aprobată cererea de finanţare în vederea derulării proiectului cu finanţare nerambursabilă prin care va fi actualizat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030 (PMUD) pentru regiunea Bucureşti – Ilfov, document strategic privind dezvoltarea sustenabilă a Capitalei şi a Judeţului Ilfov.

„Obiectivul proiectului constă în îmbunătăţirea capacităţii administrative la nivelul regiunii Bucureşti – Ilfov, prin dezvoltarea capacităţii de planificare strategică, eficientizarea proceselor de management şi simplificarea procedurilor administrative, pentru a răspunde în mod fundamentat şi coerent nevoilor comunităţilor locale”, precizează el, duminică, într-o postare pe Facebook.

Investiţia va fi derulată prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI), având o valoare totală de 4.424.315,00 lei, din care valoarea totală eligibilă: 3.987.315,00 lei, adaugă Nicuşor Dan.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Doar cu DNA nu are Nimicușor anunturi.
  Cum poti sa apelezi la ei si sa nu ne ții la curent cu ce răspund ei?

  • ce treaba are dna sa iti dea tie sau lui socoteala? unde ai auzit tu ca te tin la curent?????

  • Vrei sa spui ca daca cineva depune o plangere penala la DNA nu exista un termen in care sa-ti raspunda … orice? Poate au pierdut dosarul…

 2. Articolul spune altceva….avem un wanna be ziarist handicapat functional

 3. În doi ani Nicușor n-a făcut absolut nimic pentru București. De doi ani așteptăm să termine 1,1 km de sina de tramvai, și nicio șansă. Vin alegerile și linia tramvai ului 1 tot nu va fi dată în folosință. Gropile de pe carosabil stau de doua luni cu țevile nereparate și Nicușor se plânge că nu are bani, deci nu ne mai mințiți frumos că ne-am cam saturat !

  • multumeste-i lui firea pt datorii. a durat o groaza pana a mai scapat de companiile alea inutile. si oricum nu sunt toate oprite. eu nu vad insa absolut nimic. da, se puteau face mai multe dar nu uita ca e si pnl pe acolo care cer partea leului.

  • Aha, deci firea dacă ar fi câștigat ar fi găsit bani. Numai Nicușor nu a găsit! A spus Nicușor: nu sunt bani! Ați luat mărgica și gata! Cum naiba de nu sunt bani numai acolo unde sunt primari USR? Furați dracului mai puțin! Măcar Psd-iștii mai și făceau câte ceva, USR-iștii numai fură…. fură…. fură!

  • @Ionut. PSD a mai facut cate ceva? De aia suntem aici dupa 32 de ani? Fa-ti un control la cap omule.

 4. Barcelona, Oslo, Paris, Amsterdam si toata Olanda, Copenhaga…. Pentru cine nu stie ce inseamna mobilitate, mobilitatea nu inseamna sa pui fundul in masina si sa te duci la serviciu. Nici sa stai 15 minute pana vine urmatorul metrou. Nici sa faci 3 km in 30 minute cu troleul si autobuzul.
  Vreti masina in fata usii si sa va plimbati cu fumigena prin capitala? Ok, vrem si noi piste pentru bicicleta aceeasi suprafata cat aveti voi sosele!

  • Lol Paris si nepus curul in masini. Am ras.

  • Poti sa razi cat vrei. Daca ai ocazia, arunca un ochi sa vezi ce s-a schimbat pe-aici. 70 mii locuri de parcare desfiintate, zone cu trafic dedicat pentru biciclete infiintate, zone pietonale extinse. Parisul nu mai este ca acum 4-5 ani. Si cu siguranta in urmatorii 4-5 ani se va schimba radical. In timp ce Bucurestiul va ramane in continuare la nivelul de-acum 40 de ani.

 5. Lasă-mă să ghicesc :iar fosta administrare, bat-o vina…băă…să moară Bibi de nu m-a spart la muzicuță. Marș la pubelă.