G4Media.ro

Nicușor Dan: Am parcurs o nouă etapă pentru implementarea proiectului drumurilor radiale…

Sursa: Facebook/ Nicușor Dan

Nicușor Dan: Am parcurs o nouă etapă pentru implementarea proiectului drumurilor radiale care vor lega Bucureștiul de viitoarea autostradă de centură / A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru Drumului Radial 9

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, într-o postare pe Facebook, că a parcurs o nouă etapă pentru implementarea proiectului drumurilor radiale care vor lega Bucureștiul de viitoarea autostradă de centură. ”A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru Drumului Radial 9: Asocierea DP Consult SA – Explan SRL – Geologic Site SRL”, scrie Nicușor Dan.

Potrivit Economedia.ro, DP Consult este firma lui Mircea Pop, fost director General CNAIR (pe atunci CNADNR). Mircea Pop, fost consilier al lui Adrian Năstase, a fost acuzat de ANI de conflict de interese pentru că, în calitate de director general CNAIR (n.r pe atunci CNADNR), a prelungit consultanța pentru Autostrada Arad – Timișoara, acordând contractul firmei DP Consult unde era acționar majoritar.

Valoarea ofertată pentru studiul de fezabilitate (SF), elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) și obținerea Autorizației de Construire (AC) este de 16.317.450 lei fără TVA.

Drumul Radial 9 – Sud Expres are o lungime de 13.86 km și realizează conexiunea Vidra (Ilfov) – Autostrada A0 – DNCB – Bulevardul Metalurgiei/Gara Progresu;

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ar fi fost util sa precizati si termenul de finalizare al studiului de fezabilitate.