G4Media.ro

Nicolae Ciucă, întâlnire cu preşedintele Partidului Popular din Spania: L-am rugat ca…

Sursa Foto: Nicolae Ciucă/ Facebook

Nicolae Ciucă, întâlnire cu preşedintele Partidului Popular din Spania: L-am rugat ca partidul său să sprijine acordarea dublei cetăţenii pentru români şi să îndrepte regimul de taxare la care este supusă Biserica Ortodoxă

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut în cadrul vizitei oficiale în Spania o intâlnire cu Alberto Núñez Feijóo, preşedintele Partidului Popular din Spania. Ciucă afirmă că i-a propus să discute cu reprezentanţii comunităţii româneşti despre intenţiile lor de implicare în viaţa politică, economică şi socială de aici şi l-a rugat ca partidul său să sprijine demersul guvernamental pentru acordarea dublei cetăţenii pentru români şi să îndrepte regimul de taxare la care este supusă Biserica Ortodoxă, transmite News.ro.

”Partidul Popular European trebuie să rămână cea mai mare forţă politică din Uniunea Europeană şi după alegerile din iunie. Aceasta a fost concluzia întâlnirii pe care am avut-o cu Alberto Núñez Feijóo, preşedintele Partidului Popular din Spania. Este în interesul democraţiei să prezentăm alegătorilor din ţările noastre avantajele pe care UE le aduce fiecăruia. Atât România, cât şi Spania beneficiază de fonduri de la Bruxelles, care dezvoltă regiuni şi comunităţi, recuperând decalaje economice”, afirmă preşedintele Senatului, într-o postare pe Facebook.

Nicolae Ciucă arată că i-a propus preşedintelui Partidului Popular din Spania să discute cu reprezentanţii comunităţii româneşti despre intenţiile lor de implicare în viaţa politică, economică şi socială de aici.

”De asemenea, l-am rugat ca partidul său să sprijine demersul guvernamental pentru acordarea dublei cetăţenii pentru români şi să îndrepte regimul de taxare la care este supusă Biserica Ortodoxă”, precizează liderul PNL.

”I-am urat ca, în alegerile europarlamentare, partidul său să îşi păstreze primul loc obţinut în scrutinul parlamentar de anul trecut. Mai multe detalii despre strategia popularilor europeni pentru alegerile din iunie vom discuta la congresul PPE, pe care PNL va avea onoarea să îl găzduiască pe 6-7 martie, la Bucureşti.”, a mai spus preşedintele Senatului, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Saraca BOR plateste taxe in Spania ca sa promoveze agenda rusească?

  2. ăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă

  3. BOR nu plătește taxe in România. De fapt se urmărește o dublă scutire

  4. L-am rugat să ăăăăăăăăăăăăă.