G4Media.ro

Netflix va difuza începând cu 1 iulie Emmanuelle, filmul erotic cult al…

Sursa Foto: Captură Youtube

Netflix va difuza începând cu 1 iulie Emmanuelle, filmul erotic cult al anilor 1970

Celebrul film erotic al anilor 1970, „Emmanuelle”, va fi disponibil online, de săptămâna viitoare, pe Netflix. Unii utilizatori de Netflix s-au plâns recent de lipsa producţiilor de dinainte de anii 1980.

După producţii de Charlie Chaplin, François Truffaut şi Jacques Demy, „Emmanuelle”, filmul erotic cult al anilor 1970, va putea fi văzut din 1 iulie pe platformă, transmite News.ro

Filmul lui Just Jaeckin, scris de Jean-Louis Richard, unul dintre scenariştii lui François Truffaut, povesteşte aventurile erotice ale unei tinere naive care pleacă în Bangkok, unde soţul ei diplomat îi dezvăluie „o nouă lume de plăceri sexuale”, potrivit Netflix.

Lungmetrajul este adaptarea unui roman care circula cu coperţile acoperite în anii 1960 şi 1970. Devine în epocă o emblemă a liberalizării moravurilor: „Poveste despre iniţierea sexuală a unei tinere burgheze, cartea simboliza, în Franţa lui De Gaulle, seducţia unui erotism literar şic şi îndrăzneţ în acelaşi timp”, notează Le Monde.

Un mare succes în 1974, cu 9 milioane de spectatori în Franţa, filmul a transformat-o pe actriţa olandeză Sylvia Kristel într-un star. Cariera sa în cinema a fost scurtă. A interpretat mai mult roluri erotice, în ciuda apariţiilor în filme „tradiţionale”, semnate de Jean-Pierre Mocky şi Claude Chabrol. A fost şi o pictorită cunoscută în anii 2000, înainte de moartea sa în 2012.

https://www.youtube.com/watch?v=3l6FlwhCt4Y

Sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

  1. Yupiii! Sa vezi laba ce trag pe tableta!

  2. @Scaraoțchi-fake,
    Vezi că poți să orbești si n-o să mai poți fura identități la drumul mare…!

  3. Multumim pentru comunismul cultural Netflix

    • Seriale sci-fi noi, printre care si Star Trek cu scene homosexuale si propaganda LBTQ: oferta Netflix.
      Fara ca minorii sau parintii lor sa fie avertizati.

  4. O prostie de stire. O prostie de film.
    Sunt o gramada de filme „bune” care sunt indisponibile „pe netflix”.
    Cetateanul kane, vertigo, stigmatul raului, psycho sunt numai cateva exemple care imi vin in cap. Ca sa nu vorbim de cinema non-american (sovietic!, polonez de exemplu).

  5. Doresc sa vad filmul „Pasarea Spin” 4K pe Netflix de la 1 iulie 2020

  6. Dacă e vorba de labărici mă bag și eu sunt Tudy a lui Zăvo…consilier la primăria lui Firea…imi mai dă și ea material de…dar mai discret sa nu se supere Pandișpan-Pandele…

  7. Ce naiba se intampla?! Dupa pensiile speciale, batranii bogati mai primesc si amintirile de labhã pe tavã in format HD? Ce mai urmeaza, vreo antologie cinematografica cu Ron Jeremy in prim plan?

  8. Din cate siu, tefeleii cred cu religiozitate in Netflox. Daca Netflox numeste una din mizeriile lor „documentar” sau „inspirat din realitate”, tefeleii cred tot. Are niste puteri de convingere atatde mari, incat ar putea sa ii intoarca pe tefelei a crestinism.

    De aceea zic, saracii baietii or sa creada ca Emanuela face de toate. Cand colo, surpriza, E-manuala!

    • Nu va obliga nimeni sa va uitati pe Netflix,ramaneti pe Trinitas si nu veti fi ispititi de pacate.

  9. Stați calmi că știre e falsă doar pentru a atrage abonați noi, nu se lansează nimic din Emmanuelle.