G4Media.ro

Netflix anunță că schimbă un actor în al patrulea sezon dintr-un serial…

sursa foto: Pexels/ John-Mark Smith

Netflix anunță că schimbă un actor în al patrulea sezon dintr-un serial emblematic pentru compania americană/ Noul sezon din The Witcher este programat să debuteze în vara anului 2023

Compania americană de streaming Netflix a anunţat sâmbătă că unul dintre serialele sale emblematice „The Witcher” a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon, care îl va avea însă în rolul lui Geralt din Rivia pe actorul australian Liam Hemsworth în loc de Henry Cavill, informează site-ul publicaţiei Toronto Star, Thestar.com.

„Henry Cavill îi va preda sabia lui Liam Hemsworth în rolul noului Geralt din Rivia după sezonul 3”, se arată într-un anunţ pe Twitter.

Cel de-al treilea sezon al popularului serial fantasy este programat să debuteze în vara anului 2023.

Cavill a confirmat vestea într-o postare pe Instagram: „Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monştri cât şi cu aventuri şi, din păcate, îmi voi lăsa jos medalionul şi sabia pentru Sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu”.

„The Witcher” urmăreşte aventurile lui Geralt din Rivia, un vânător de monştri care îşi croieşte drum printr-o lume fantastică. Povestea sa se bazează pe romanele autorului polonez Andrzej Sapkowski.

În ceea ce-l priveşte pe Hemsworth, viitoarea vedetă din „The Witcher” a declarat că este „entuziasmat de oportunitatea de a-l interpreta pe Geralt din Rivia”.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. O fi asta un semn ca Henry Cavill va fi noul James Bond.

  2. Mai bine pun o lingură de lemn, transmite mai mult decât LH

    • Cred că LH merită o șansă… hai să-l vedem mai întâi și comentăm după. Nici HC nu transmite mare lucru, dar nici rolul nu cere…