G4Media.ro

Nelu Tătaru: Toți cei care lucrează în spitalele în care sunt tratați…

Nelu Tătaru: Toți cei care lucrează în spitalele în care sunt tratați pacienții cu Covid-19 vor beneficia de stimulentul de risc în valoare de 2500 de lei

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, că absolut toate persoanele care lucrează într-un spital dedicat tratării pacienţilor infectați cu COVID-19 vor beneficia de stimulentul de risc în valoare de 2500 de lei.

„După cum aţi putut vedea, legislaţia care a fost elaborată include orice persoana care lucrează într-un spital dedicat COVID şi care a avut legătură cu o persoană infectată cu COVID, de la poartă până la ieşire. Asta trebuie să specifice fiecare manager în parte. Am şi lăsat libertatea coordonatorului sau şefului să nominalizeze aceste persoane, noi de la centru nu putem şti care sunt aceste persoane, dar cei de aici le pot identifica”, a comentat Nelu Tătaru, cu prilejul unei vizite de lucru făcute la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, conform Agerpres.

Nelu Tătaru a mai menţionat că a venit la Sfântu Gheorghe pentru a verifica dacă sunt respectate circuitele medicale şi dacă sunt asigurate medicamentele, materialele şi echipamentele de protecţie necesare. El a precizat că a sesizat anumite probleme legate de circuitele medicale şi de atitudinea unor pacienţi care nu respectă regulile impuse de autorităţi, în cadrul Spitalului Județean de Urgență, singura unitate din județ care tratează pacienții cu Covid-19.

Sursa Foto: pexels. com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Șpaga legală, nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.