G4Media.ro

Navele de război rusești repetă focuri de artilerie în Marea Neagră

Navele de război rusești repetă focuri de artilerie în Marea Neagră

Navele de război rusești au repetat focuri de artilerie asupra țintelor aeriene și maritime în timpul exercițiilor din Marea Neagră, a anunțat vineri dimineața Ministerul rus al Apărării, potrivit Reuters.

Exercițiile care implică 20 de nave ale marinei ruse au început miercuri și fac parte dintr-un val de activitate militară în regiune care a pus Occidentul pe gânduri privind un eventual atac asupra Ucrainei. Este de așteptat ca exercițiile de la Marea Neagră să se încheie vineri seara.

Forțele de artilerie rusă din regiunea de sud Rostov, care se învecinează cu Ucraina, au practicat și distrugerea forțelor inamice și a vehiculelor blindate cu obuziere, a mai precizat Ministerul Apărării.

Exercițiile de la Marea Neagră fac parte dintr-un set amplu de manevre ale marinei ruse, efectuate în numeroase locații luna aceasta (și vor continua și luna viitoare), de la oceanul Pacific până la Atlantic, implicând inclusiv identificarea minelor submarine.

Sursa foto: Wikipedia / Mil.ru

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Dacă ne gândim doar la cheltuielile pentru acest circ, putem compara cu Coreea de Nord. Probabil Putin crede că dă bine la opinia publică din Rusia.