G4Media.ro

Revista Nature: De ce carnea de şarpe nu este sursa virusului mortal…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Au mâncat Liliecii chinezii.
    Asta e problema cu virusul.

  2. Or fi chinezii o civilizatie foarte veche, dar ca mod de gandire sunt in evul mediu. Chinezii sunt definiti de lacomie. Lacomie de bani, lacomie de a manca astfel de porcarii. Mananca tot felul de prostii, care cica le mentine sanatatea, le creste tonusul, samd. In plus, mizeria profunda este un prieten bun in pietele din China.

  3. Nici o legătură cu laboratoarele militare de arme biologice, nici o legătură cu manipularea genetică, cu joaca de-a dumnezeu, doi șerpi au declanșat apocalipsa, așa precum șarpele biblic a provocat alungarea din rai.

    • Tot in laboratoarele militare au luat fiinta ciuma si holera care au devastat Europa medievala si care au fost transmise si in Americi, nu?

      Eu zic sa te mai gandesti un pic.

    • Cipack: Chiar in Wuhan exista un laborator biologic construit de chinezi cu ajutorul Franței. Și care studiază SARS. Deci, hai sa ne mai gândim…

    • La noi doi porci 5 gaini si o vaca nebuna si am uitat capusele Lyme si sida si…

  4. Porcarii manica si europenii nu numai chinezii .

    Ce ii trebuie omului sa manince serpi ? Ce ii trebuie omului sa manince carne ( de orice fel ) ?

    Nu avem cu ce altceva sa ne hranim ?!