G4Media.ro

Exclusă din barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar, Naționala Rusiei vrea să…

sursa foto: Pexels

Exclusă din barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar, Naționala Rusiei vrea să joace meciuri amicale de fotbal: Dacă nu vrea Polonia, atunci vom organiza cu China și Cuba

Gadzhi Gadzhiev, membru în Comisia Tehnică a Federației de fotbal de la Moscova, spune că naționala Rusiei ar putea disputa meciuri amicale împotriva reprezentativelor din China sau Cuba , scrie GSP.ro.

În ciuda faptului că Rusia a fost exclusă din barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar și nu are niciun meci internațional de disputat în perioada următoare, selecționerul Valeri Karpin a decis să convoace jucătorii pentru un stagiu de pregătire.

„Mă așteptam la o astfel de decizie, era clar. Ce alternative are naționala noastră acum? Sper ca întreaga poveste să se termine rapid și să revenim pe scena internațională. Dacă Polonia nu vrea să joace contra noastră, atunci nici nu trebuie.

Ne-am putea crea a doua echipă și am putea organiza niște meciuri prin care să dezvoltăm fotbaliștii. Ar fi mai puternici în momentul în care vom fi din nou primiți. Putem organiza amicale cu țările care n-au nimic împotrivă, cu China sau Cuba.

Am putea organiza o sărbătoare a fotbalului pentru oameni, pe Luzhniki (n.r. cel mai mare stadion din Moscova)”, a spus Gadzhi Gadzhiev, potrivit Sport24.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Si cu KN ar fi niste meciuri nemaipomenite.

  • Echipa Coreei de Nord s-a calificat la un campionat mondial. Dar acum au închis granița din motive de covid, așa că nu se poate.

  • Noi să nu cumpăram produse fabricate în Rusia și China. Păstrăm banii pentru vremuri bune.

  • Un meci „amical” cu Ukraina ar fi de dorit. La câte rachete au trimis putiniștii prin orașele vecinilor, am fi curioși să vedem cu câte membre întregi s-ar întoarce fotbaliștii acasă.

 2. FIFA – say no to racism and discrimination.

 3. Aste.a da meciuri! Rusia în cădere liberă spre modelul Corea de Nord!

 4. E f ok. Să-și rupă picioare între ei.
  Frumos ar fi fost să meargă prin Ucraina să vadă marile realizări ale băieților lui Puțin.

 5. PS. După ce că la….rii dindin Vest le-au permis să participe la competiții in condițiile in care au fost prinși dopați tot ei sunt tupeiști. Cum se spune pe la noi. Pe care nu-l lași să moară nu te lasă să trăiești.

 6. Mi se pare corect. Bielorusia, Cecenia, Transnistria, Osetia de Sud, Abhazia, Nagorno-Karabah pot fi si ele echipe de valoare, intr-un campionat pan-rusesc. Organizat la moscova, evident.