G4Media.ro

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: 7.851 vizitatori au participat la…

Foto: Facebook/ Muzeul de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: 7.851 vizitatori au participat la Noaptea Muzeelor

Un număr de 7.851 vizitatori au participat în intervalul orar 20,00 – 01,00, la evenimentele organizate cu ocazia Nopţii Muzeelor 2022 în cadrul Muzeului Naţional de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, a informat duminică instituţia muzeală, potrivit Agerpres.

„Am redeschis după doi ani de Noaptea Muzeelor şi pare că lucrurile se întorc la situaţia de dinainte de pandemie, deci din anul 2019. Aşteptăm peste 10.000 de vizitatori. E coadă afară, e coadă dinainte de a deschide muzeul. De fapt, înainte să-l deschidem, noi am pornit un concert în curtea din spatele muzeului. Concertul va fi reluat la ora 23,00. Mă bucur că vremea ţine cu noi, pentru că avem nişte activităţi pentru public de cercetare în curtea din spate şi dacă ar fi plouat nu am fi putut să le facem”, declara, sâmbătă, pentru AGERPRES, managerul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Luis Ovidiu Popa.

El a remarcat diversitatea publicului prezent în muzeu, de la familii tinere cu copii în cărucior, la elevi sau persoane de vârsta a treia.

Zeci de mii de bucureşteni au participat sâmbătă la cea de-a XVIII-a ediţie a Nopţii Muzeelor, 64 de obiective culturale deschizându-şi porţile în Capitală şi propunând publicului expoziţii, intervenţii şi experimente artistice, proiecţii, spectacole, ateliere, concerte, tururi interactive, toate desfăşurate în format fizic, după două ediţii de pandemie.

Dragoş Neamu, Coordonator Departament Relaţii Internaţionale şi Proiecte Culturale, manager Noaptea Muzeelor, a declarat duminică pentru AGERPRES, că această ediţie a evenimentului a fost un record, organizatorii înregistrând până în prezent 242.473 de vizitatori de la 79 de obiective cuantificate, din cele 251 participante din întreaga ţară.

sursa foto: Facebook/ Muzeul Naţional de Istorie Naturala Grigore Antipa

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. „MOARTEA MUZEELOR”ar trebui sa se numeasca! Nu s-a mai investit un sfant in muzee de cand a furat Bombonel zeci de tablouri de la MNA. Antipa e jalnic, a fost jefuita colectia de fluturi, cangurul ala cu ochi pictati si operatie pe burta e tot acolo numai ca din ce in ce mai jalnic, etc etc.

  2. 7851 de neplatitori