G4Media.ro

Moțiunea simplă a PSD împotriva ministrului de Finanțe, intitulată „Virusul Cîțu”, va…

Moțiunea simplă a PSD împotriva ministrului de Finanțe, intitulată „Virusul Cîțu”, va fi supusă votului miercuri, în Camera Deputaților

Camera Deputaţilor votează, miercuri, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, pe care-l acuză că este ”mai nociv decât efectele pandemiei”. În moţiunea intitulată ”«Virusul Cîţu» a infectat economia naţională”, care a fost dezbătută luni în ședința camerei, PSD afirmă că Florin Cîţu s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie.

”Mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul şi mai letal decât maladia COVID-19, «Virusul Cîţu» a distrus aproape complet economia naţională! După aproape două luni de stare de urgenţă, după nenumărate bâlbe, amânări şi rectificări de acte normative, ministrul Finanţelor, Florin Vasile Cîţu, s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie”, scriu social-democraţii în textul moţiunii.

Moţiunea este susţinută de 70 de parlamentari.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cel mai social democrizat partid = mult mai rau decat Covid!

  2. Virusul Catu versus Covid 20-PSD. Dl Catu este un eminent economist. si evident ca este incompatibil cu numerosi opozanti crizati .