G4Media.ro

Un motan din Harkov, cu 1, 3 milioane de urmăritori pe Instagram,…

Sursa Foto: Instagram

Un motan din Harkov, cu 1, 3 milioane de urmăritori pe Instagram, a strâns mii de dolari pentru adăposturile de animale ucrainene / Stepan a primit un premiu internațional pentru bloggeri

Motanul Stepan din Harkov, care a strâns mii de dolari prin intermediul contului său de Instagram pentru adăposturile de animale ucrainene, a primit un premiu internaţional, relatează CNN.

Stepan, care are în prezent 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram, a primit Premiul Creatori de Conţinut şi Bloggeri la Nivel Mondial (”World Influencers and Bloggers Awards”) în Franţa.

Stepan şi stăpâna lui, Anna, sunt originari din Harkov. La o săptămână după invadarea Ucrainei de către Rusia, ei au fost evacuaţi din zona Saltivka, care a fost puternic bombardată.

În prezent se află în Franţa, dar motanul cu blana tărcată continuă să strângă fonduri pentru a sprijini adăposturile de animale şi grădinile zoologice din Ucraina.

Stepan a devenit mai întâi viral datorită imaginilor şi videoclipurilor care îl înfăţişează aşezat pe o masă cu un pahar de vin sau un cocktail alături şi cu lumini disco pe fundal. Motanul faimos nu părea deloc impresionat în ipostazele în care a fost imortalizat.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. adevarul e ca fix adaposturile pentru animale si gradinile zoologice au nevoie de ajutor in Ucraina, oameni probabil nu mai sunt acolo

    • De ce, s-au instalat deja soldatii sovietici in acele adaposturi si va e frica sa nu ramana fara ajutor, cumva?

  2. Nu, ca Stefan cel Mare.