G4Media.ro

Moscova susține că Ucraina a bombardat un sat rusesc cu muniție cu…

Sursa foto: Aris Messinis / AFP

Moscova susține că Ucraina a bombardat un sat rusesc cu muniție cu dispersie/ Armata ucraineană a doborât peste noapte 29 de drone și o rachetă de croazieră lansate de Rusia

Moscova susține că Ucraina a bombardat un sat rusesc cu muniție cu dispersie, în timp ce armata ucraineană a doborât peste noapte 29 de drone și o rachetă de croazieră lansate de Rusia.

Reuters relatează că guvernatorul regiunii rusești Briansk a declarat că Ucraina a lansat marți muniții cu dispersie asupra unui sat rusesc din apropierea graniței ucrainene, avariind mai multe case, transmite The Guardian.

Potrivit informațiilor preliminare, nu s-au înregistrat victime în bombardamentul asupra satului Klimovo, a declarat guvernatorul Alexander Bogomaz pe aplicația de mesagerie Telegram.

Reuters nu a putut verifica în mod independent declarația guvernatorului, pe care acesta a făcut-o fără a furniza dovezi vizuale. Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei.

Ucraina a primit muniții cu dispersie de la Statele Unite, dar s-a angajat să le folosească doar pentru a disloca concentrări de soldați inamici.

În același timp, Ucraina afirmă că a distrus 29 din cele 31 de drone lansate de Rusia și o rachetă de croazieră, au anunțat marți forțele sale aeriene prin intermediul Reuters, majoritatea vizând regiunile Nicolaiv și Dnipropetrovsk.

Atacurile din timpul nopții au avut loc în mai multe valuri și au durat mai mult de trei ore, precizase anterior comandamentul sudic al forțelor ucrainene.

Reuters nu a putut verifica în mod independent aceste informații.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...