G4Media.ro

Mort de 6 zile, rămas la morgă, pentru că angajații spitalului județean…

Mort de 6 zile, rămas la morgă, pentru că angajații spitalului județean Ploiești nu-i găsesc buletinul

Rudele unui bărbat care a decedat pe data 25 noiembrie nu-l pot îngropa din cauză că personalul de la Spitalul Județean Ploiești nu-i mai găsește buletinul. Fără actul de identitate al persoanei decedate, rudele nu pot obținele actele necesare pentru scoaterea de la morgă și înhumare, scrie ziarulincomod.ro.

Bărbatul a murit la vârsta de 79 de ani. Era infectat cu Covid și avea și alte boli. Rudele susțin cu tărie că avea buletinul și cardul de sănătate la el când a fost internat.

Conform protocolului, rudele au fost anunțate telefonic despre deces. Când au venit însă să facă actele necesare și să scoată cadavrul de la morgă pentru a-l înhuma, li s-a spus că buletinul decedatului e de negăsit. La fel și cardul de sănătate.

“Fratele meu a fost sunat de cei de la spital, pentru a fi anunțat de deces. Eu am fost sâmbătă acolo, mi-au fost date lucrurile personale, mai puțin buletinul și cardul de sănătate. Când i-am întrebat de buletin, doamnele de acolo, de la garderobă, mi-au spus că nu-l găsesc. Fără buletin, nu avem cum să facem niciun act. Stăm cu groapa făcută, așteaptă rudele. Ce vină avem noi? Ce fac acum? În situația în care suntem, mă duc să pierd cine știe câte zile pe la evidența populației, pe la ghișee? Sâmbătă am așteptat câteva ore să găsească buletinul. Duminică, niște paznici mi-au spus să vin miercuri, să fac o sesizare. Am sunat la DSP și mi-au spus că nu au legătură cu spitalul și că nu pot să sune în legătură cu această problemă“, a spus unul dintre fiii bărbatului decedat, citat de ziarulincomod.ro.

sursa foto: ziarulincomod.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Si acum ce fac cu el? Cat il tin asa?

  2. Cred că e cel mai neglijent spital din țară!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.