G4Media.ro

Monitorizare TV. Dezbaterile electorale devin aprinse. „Nu luăm lecții de la șpăgari”…

Monitorizare TV. Dezbaterile electorale devin aprinse. „Nu luăm lecții de la șpăgari” / „Încă un ciocoism de care nu mai scăpăm” / „Nu e un partid, e o iluzie” / „Este politrucul PNL” – replici în emisiunile de marți seara de la principalele televiziuni

Dezbaterile televizate devin aprinse pe măsură ce se apropie alegerile parlamentare. Politicienii invitați, marți seara, la principalele posturi TV au avut dialoguri aprinse sau și-au aruncat acuzații grave de la distanță. „Nu luăm lecții de la șpăgari”, „Încă un ciocoism de care nu mai scăpăm”, „Nu e un partid, e o iluzie”, „Este politrucul PNL” sunt doar câteva dintre replicile din emisiunile de marți seara de la televiziuni.

Dacă n-ai timp seara de televizor, ne uităm noi pentru tine. Toate declarațiile relevante făcute de principalii candidați la parlamentare și informațiile de campanie reflectate la principalele televiziuni de știri în emisiunile de seară le găsești aici. G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a lansat secțiunea ”Monitorizare TV Parlamentare”. Iată principalele evenimente de marți seara de la TV:

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Mi-ar placea la un moment dat ca acesti impostori din tot spectrul politic romanesc sa ajunga sa fie votati doar de amante – adica sa se trezeasca romanul – sa realizeze ca baietii astia sunt fetzele aceleiasi monede.
    M-am uitat si eu un pic la b1, teatru de prost gust.

  2. nu pot sa nu observ cum PNL/PMP se iubesc la infitiv (binenteles filiala PDL vegheaza) si ataca cat se poate de mult USR+ in ideea unei guvernari PDL+UDeMeReu .. scuze PNL .. cu putin ajutor de PSD sau promanica garantat vom avea un guvern PDL+UDeMeReu .. Base probabil se pregateste sa fie prim ministru, stie el cum sa negocieze

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.