G4Media.ro

Monitorizare TV. Acuzațiile reciproce lansate de PSD și PNL sunt tot mai…

Monitorizare TV. Acuzațiile reciproce lansate de PSD și PNL sunt tot mai dure, iar președintele Iohannis este invocat de ambele părți / Vacccinarea anti-Covid, subiect de campanie

Liderii PSD și PNL lansează acuzații reciproce din ce în ce mai dure în dezbaterile electorale, iar președintele Klaus Iohannis este invocat de ambele părți. Măsurile legate de pandemie și viitoarea vacccinare anti-Covid constituie un subiect constant de campanie.

Dacă n-ai timp seara de televizor, ne uităm noi pentru tine. Toate declarațiile relevante făcute de principalii candidați la parlamentare și informațiile de campanie reflectate la principalele televiziuni de știri în emisiunile de seară le găsești aici. G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a lansat secțiunea ”Monitorizare TV Parlamentare”. Iată principalele evenimente de marți seara de la TV:

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ce monitorizare, ce campanie? Scârbă pe toată linia! Mai bine ați publica părți din cartea lui Valeriu Nicolae, Nu tot ei, ed. Humanitas. Asta pentru o cultura a adevărului. Pai cum mai pot fi creditați bestiile astea infulecatoare de bugete,, când ei nici azi nu își mai aduc ce au spus ieri. Relativismul presei, inclusiv g4, baga pe gat oamenilor asemenea ticăloși, ca asa este în democrația corect poltica, nu trebuie sa te iei de nimeni. Acum ca ieșit Biden, aveți viitorul luminos în fata!

  2. Mi se pare mie, sau USR+ nu sunt invitati pe nicaieri, dar sunt pomeniti in toate felurile.

    La „Dosar de politician” de exemplu, m-am saturat sa tot vad vorbindu-se numai despre USR fara nici un USR-ist prezent, si cand rar mai prind cate un USRist, tipa Manastire la el la fiecare 5 cuvinte.

    • Tipul asta de jurnalism e finanțat la greu şi e de cea mai joasă speță. Manastire face un jurnalism de bordel, prestează pentru cine il plateste. Asa il apara si pe Tudorache de la Sectorul 1, pentru ca mafiotul ala a dat televiziunii B1 Tv 100.000 de euro.Finantarea e publica. Acum primesc bani de la Guvern prin spoturile de prevenire Covid. O sa vina si campania de vaccinare, de aceea televiziunile stau deja cu mana intinsa.
      Digi 24 nu e cu nimic mai prejos.

  3. La așa politicieni mincinoși așa presă servilă (Prelipceanu, Mănăstire și artileria Ghițo-Voiculeșciană). Bleah!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.