G4Media.ro

Modelul Bar Refaeli a început munca în folosul comunităţii la un centru…

Sursa Foto: Facebook/ Bar Rafaeli

Modelul Bar Refaeli a început munca în folosul comunităţii la un centru pentru persoane cu dizabilităţi/ A fost condamnată în Israel împreună cu mama ei pentru evaziune fiscală

Modelul israelian Bar Refaeli s-a prezentat luni la un centru pentru persoanele cu dizabilităţi, situat la est de oraşul Tel Aviv, pentru a începe să ispăşească o pedeapsă de nouă luni de muncă în folosul comunităţii, ce i-a fost impusă pentru evaziune fiscală, informează DPA, citată de Agerpres.

Un purtător de cuvânt al Autorităţii pentru penitenciare a confirmat că vedeta a început perioada de muncă în folosul comunităţii la care Curtea de Magistratură din Tel Aviv a condamnat-o în urmă cu opt zile, urmând ca modelul să lucreze la centrul respectiv cinci zile pe săptămână.

Mama ei, Tzipi, a ajuns în zori la singura închisoare de femei din ţară, Neveh Tirza, aflată la sud-est de Tel Aviv, pentru a-şi ispăşi propria pedeapsă, de 16 luni de închisoare.

În cadrul unui acord cu Procuratura israeliană, Bar şi Tzipi Refaeli trebuie, de asemenea, să plătească o amendă de 2,5 milioane de shekeli (730.000 de dolari), conform unei stenograme a verdictului instanţei.

Ambele femei au fost condamnate la sfârşitul lunii iulie.

Bar Refaeli nu a raportat venituri de milioane de dolari obţinute în perioada 2009 – 2012.

Modelul în vârstă de 35 de ani a declarat că nu a locuit predominant în Israel în acei ani, însă instanţa a constatat altfel. Mama ei a înregistrat în mod fals apartamentele fiicei sale sub nume diferite.

Bar Refaeli a devenit celebră în 2007, fiind primul model israelian care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. Ea este cunoscută şi pentru relaţia cu actorul american Leonardo DiCaprio. Cei doi s-au despărţit în 2011.

Supermodelul a găzduit concursul Eurovision din 2019, organizat la Tel Aviv.

Fundaţia Alin Beit Noam, care administrează centrul la care Bar Refaeli va efectua munca în folosul comunităţii, ajută adulţii cu dizabilităţi fizice şi intelectuale severe.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter