G4Media.ro

Mitropolia Ardealului, despre cazul presupusului viol din Iacobeni: ”Teofil Gârbacea nu mai…

Sursa Foto: mitropolia-ardealului.ro

Mitropolia Ardealului, despre cazul presupusului viol din Iacobeni: ”Teofil Gârbacea nu mai este preot încă din data de 16 septembrie” / ”Pentru faptele sale va răspunde ca orice cetățean”

Mitropolia Ardealului a anunțat vineri că Teofil Gârbacea, cel care a slujit la biserica din Iacobeni până luna trecută, acuzat acum de viol de către o fată de 14 ani, a demisionat, informează Turnul Sfatului.

”Teofil Gârbacea nu mai este preot încă din data de 16 septembrie 2022. Acesta a fost suspendat de la toate lucrările sfințitoare, iar în urma suspendării a demisionat înaintând cererea de retragere pentru totdeauna din slujirea clericală. Pentru faptele sale va răspunde ca orice cetățean, persoană fizică, în fața legii”, anunță Mitropolia Ardealului.

Fostul preot este acuzat de o fată de 14 ani din Iacobeni că a fost violată de către acesta. El a declarat însă pentru Turnul Sfatului că e vorba de o răzbunare venită din partea fostului soț al actualei sale prietene.

Surse din cadrul Mitropoliei Ardealului spun că preotul a fost inițial suspendat din cauza cazului de adulter în care este implicat. Nemulțumit de decizia Mitropoliei, preotul i-a anunțat verbal că își dă demisia.

Conform datelor jurnaliștilor sibieni și atunci când slujea, preotul era încă căsătorit și se afla într-o relație de concubinaj cu o altă femeie, și ea căsătorită.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. Daca ati da afara toti hotii, violatorii si pedofilii va desfiintati!

 2. Cu alte cuvinte, fostul preot, sau cetateanul Teofil Gârbacea…

 3. O deratizare cand faceti?! E plin de astfel de paraziti in toata biserica (cu b mic).

 4. Avrămuț, preoții sunt:
  – corpuți,
  – ipocriți,
  – paraziți.

 5. Preoții sunt reprezentanții lui Dumnezeu pe Pământ, sunt fii confirmați ai lui Dumnezeu. Ei nu fac parte din matricea obișnuită. Un preot din ăsta e o palmă dată pe obrazul Patriarhului Daniel, pe obrazul Bisericii Ortodoxe Române, e o palmă dată lui Dumnezeu. Un caz de ăsta și 20.000 de români trec la alte religii slăbind religia strămoșească. Ar trebui pedepsiții mult mai aspru pentru că ei nu sunt oameni, sunt DUMNEZEI. Ar trebui crucificați.